2777
2789
عنوان

کراشم بهم پیام اعتراف داده🥲😭چی بگم بهشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی کراش منم بهم پیام بده اما  من استخاره گرفتم اون  دوست داره من بمیرم 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃

کاشکی کراش منم بهم پیام بده اما  من استخاره گرفتم اون  دوست داره من بمیرم 

من یک دختر تلاش گرم با سختی ها میجنگم تا به آرزو هلش برسه رشته ریاضی هستم پس اگه مسئله ای جلو هدفمو بگیره اونو حل میکنم مسئله های  ریاضی حل کردن مثل آب خوردنه 😘😉این کاربری دست ۲ نفر هست ما ۲ نفریم مادر و دختر پس اگه تایپک ها موضوع های متفاوتی بود تعجب نکنید 🙂🙃
کاشکی کراش منم بهم پیام بده اما  من استخاره گرفتم اون  دوست داره من بمیرم

یعنی چه دوس داره بمیرید؟؟؟

لطفا برام صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ممنونم💖
تو استخارت این دراومد؟

آره گفت کسی را دوست داری که هر از گاهی از تنفرش دوست داره بکشت 😪😪😪واقعا راست می‌گفت  غیر مستقیم به دوست پسر دوستم گفته بود ازم متنفره 

یعنی چه دوس داره بمیرید؟؟؟

نمی دونم چه دشمنی باهام داره ولی متنفره ازم من هیچ کاری نکردم باهاش