2777
2789
آخه چرا بهش گفتی خاک تو سرت.خو بعضی ها واقعا تاپیک دروغ میزنن و اصرار دارن که راسته

مبگه همه دروغ میگن واس جلب توجه

شاید من یا یکی دیگ بخاد روزی شیش تا تاپیک بزنه ایا واس جلب توجهه؟؟

اینجا مشکلمون رو نگیم ب کی بگیم 

🥀ما از آن پاک دلانیم که زکس باک نداریم 🥀 🥀یک شهرهمه دشمن و یک یار نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن درست گفتی اون بالا

والا

من روی این بیماری هم تحقیق داشتم

خودشیفتگیو اکثر بیماری های روانی که باعث دروغ میشن

ولی خودشیفتگی احساس نیاز به دیده شدن و معروفیته

باور کن اگه بدونی چندتا از نینی سایتیارو نگران کردنو اخر معلوم شد سرکار بودن..

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
واییییی مغزم سوت کشید با این حرف😲😲😲یعنی الان همه تو خونه هاشون عزادارن واسه آبادان؟!!هیشکی زنشو ن ...

جلوی همه نمیایم لب بگیریم😒😒

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب رفتی بازم استرس داشتی یعنی  والا من خیلی استرسیم در حدی که حرف زدن یادم میره یه دونه خور ...

نه هنوز کنفرانس ندادم 

دیشب با تپش قلب شدید و دستای سرد از خواب پریدم 

یه دونه خوردم اما تا صبح باز تپش قلب داشتم.

برم دکتر یه چیز دیگه بده.؟

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
چون آبادانه سلبریدی ها دلشون نمیسوزه حالا اگر افغانستان بود همه خودشون رو میکشتن(توهینی به افغانستان ...

آفرین دقیقا خاک عالم تو سرشون .یا مثلا برا اوکراین چقدر دلسوزی میکنن .

مادر ترنم و امیر علی 
مبگه همه دروغ میگن واس جلب توجه شاید من یا یکی دیگ بخاد روزی شیش تا تاپیک بزنه ایا واس جلب توجهه؟؟ ...

سواد داری؟؟

من کی گفتم همه،؟

حالت خوبه😂 ؟

من گفتم کسایی که دروغ میگن و پستای مسخره واسه مزه پرونی میدن

روی خودت حسابی کار کن

من تودم همیشه تایپکامو میزنم ولی دروغ نمیگم😂😂😂

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
عزیزم شعور خریدنی نیست حتی یکدرصدنمیشه کاری کرد فرض کنیم گفتم کی ته کلاش سوراخه  @نی_ن ...

نی نی یار خودش منو میشناسه اهل توهین نیستم ولی این حرفاتو ببر اینستا 

نی نی سایت جاش نیست

🥀ما از آن پاک دلانیم که زکس باک نداریم 🥀 🥀یک شهرهمه دشمن و یک یار نداریم
من بخدا عشقشون رو دوست دارم اگه کسی طلاق بگیره ناراحت میشم ولی آخه این جلف بازیا چیه لباس کیم کارداش ...

احمقن احمق

خااااک عالم برسرشون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

والا من روی این بیماری هم تحقیق داشتم  خودشیفتگیو اکثر بیماری های روانی که باعث دروغ میشن ول ...

اره خیلی هستن اینجور ادما . اطرافمونم زیاده . شماهم منظورت ب شخصی نبود کلی گفتی 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

خاک ت سرت  چرا باید دروغ بگن نی نیدسایتی ها  شاید یکی دلش خاست هزار تا تاپیک بزنه با پر ...

چرا توهین میکنین؟ دفعه بعد دسترسیتون بسته میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نه هنوز کنفرانس ندادم  دیشب با تپش قلب شدید و دستای سرد از خواب پریدم  یه دونه خوردم ...

میخواهی برو 

دور از جونت استرست زیاده شاید ارامبخش بهت داد 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛