2777
2789

بزارید مشکلامو بگم و شما نظر بدید 

من مراسم عقدم بهم ریخت ...

تو خونه کلا عوض شد هرچی میشه پدرم نیمه تو تو 

میگه کی از دست این راحت میشم

کلی فحش ...

مامانم بیچاره آنقدر زجر کشیده که الان بیماری معده 

افسردگی شدید گرفته من روانی شدم به خدا روانیییی 

تو دوران نوجوانی انقدر به دوستام وابسته بودم ...چون تو خانواده فامیل کسی نبود باهاش درد و دل کنم هیچ کس جوری که الان یه دوست خیالی دارم به خدا نمی‌دونم چی کنم مگه فقط اینه کاش اینا بودن کاش .... 

انقدر حرف دارم که بخوام بگم باید ۱۵ متر کاغذ بیارن 

ازچهار شنبه 11 خرداد که اول ذی القعده هست تا روز عید قربان که 40 روز متوالیه بهترین زمان برای گرفتن حاجاته و بهش چله ی ذی القعده گفته میشه که به اصطلاح علما بهار حاجت هاست! یعنی اگه کسی چله ذی القعده داشته باشه و تو این چهل روز دعا کنه محاله دست خالی برگرده.

تو هم مثل من این روز را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!

👈بهترین پیشنهادها یکی از اذکار و سوره های زیره(یکیش که به دلتون می افته):

❤️ چهل روز روزی یکبار سوره های فجر

❤️چهل روز ذکر لااله الاالله

❤️صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه

❤️چهل روز ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه

❤️ چهل روز زیارت عاشورا✅✅✅

❤️چهل روز سوره یاسین

❤️چهل روز آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه

🚩دوستان چله ی زیارت عاشورا انتخاب شد 🚩 هر کی خواست بیاد حاجت دست جمعی بگیریم به حق امام حسین ✋💖

لینک گروه واتساپ چله عاشورا ✨

https://chat.whatsapp.com/IuTVcDwzh5R6GwpoSilqFZ

عزیز دلم چرا پیش مشاور نمیری 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهم خورد؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ازاین پدرا داشتن . کاش یکم مخشون کارمیکرد درکشون بیشتربود بچهاشونو ازخودشون فراری نمیدادن . پدرمنم همش میگفت تو یکی بیاد بگیرتت انگار نون خور اضافی بودم الانم شوهر کردم بازم با رفتاراش کوچیکم میکنه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

عزیزم همه مشکل دارن فقط تونیستی ولی باید محکم باشی و بجتگی تا روزی ک زنده ای ....سختی ها همیشگی نیس میگذره بلاخره...ب جنبه های دیگ ی زندگیت فک کن فقط رو مشکلات تمرکز نکن

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

من همیشه از سه سالگی پدرم کتکم میزد مادرمو میزد کلی کارا کردیم که دیگه این اتفاقا نیوفته وقتی پدرم نیومد خونه من خیلی دوسش داشتم ولی یه حسی که دست خودم نبود می‌گفتم کاش نیاد ... چون محبتی ندیده بودم دوست داشتم با دوستام زندگی کنم نه با خانواده ام ...

این مشکلات گذرا هست انشالله یه قسمت بهتر نصیبت میشه همه این دوران فراموش میشه ولی سرطان شوخی که نیست کسی که ندیده براش فقط یه اسم هست مادر دوست من سرطان گرفت انقدر هیکلی بود در عرض چند ماه شده بود اندازه یه بچه کوچیک انقدر زجر کشیده بود که انگار همون آدم نبود هیچی از گلوش پایین نمی رفت حتی اب حسرت اب خوردن داشت از وقتی اونو دیدم متوجه شدم سرطان فقط یه اسم نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

با این مسائلی که تو گفتی سرطانم شانس میخا که بگیری😐بنظرم بشین ختم سوره ای دعایی یا چله شهید بردار جواب میده

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

دور از جون  سرطان بگیری فقط درد داری سرطان زجر کش شدنه . به فکر ی راه حل باشه درس بخون برو دانشگاه دوستای خوب پیدا کن بعدش  کار کن مستقل شو . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘