2777
2789
عنوان

ی سوال کسی که نماز نمی خونه نجس هست؟😶🌳

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 31 پست

خب عزیزم نمازتو بخون بنده خدا مامانت میخواد تو نماز بخونی نمیدونه چطور به راه بیارتت این حرفو زده معلومه که خیلی دوست داره و خیلی ناراحته از این کارت خیر دنیا و آخرت میخوای سعی کن نمازت ترک نشه نه بخاطر حرف مادرت بخاطر خودت بخون گلم🌹

مامانم

معمولا مامانا برای دگرگون کردن بچه هاشون از این ترفندا استفاده میکنن

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر همدردیم😂 معتقد ولی نماز نمیخونی مامانتم باعث شده از نماز زده شی تپلم که هستی تاپیکاتم ک ...

😂😂😂😂😂تپل نیستما توپر هستم ۱۶۵ قدم ۶۳ بزنم دو کیلو از اون موقع لاغر کردم😂🥳

میری بی معرفت  ولی دوریت خیلی سخته برام 
خب عزیزم نمازتو بخون بنده خدا مامانت میخواد تو نماز بخونی نمیدونه چطور به راه بیارتت این حرفو زده مع ...

مرسی من صبح ها که زود بیدار می شم نماز هامو می خونم که مامانم نبینن

خودم اینقدر دوست دارم بخونم اما ی حسی که مامانم به من منتقل کردن نمی زاره 

این شیطانه که حرف مامانتو برات بزرگ کرده مامانته دشمنت که نیس البته من سنم از تو بیشتره

مامانم بهم میکفت این موهایی که میزاری بیرون اتیشت میزنن لیزر میری بکینیتو میبینن خجالت سرت نمیش

ولی خودم بعد به این نتیجه رسیدم برای اینک خدا منو دوست داشته باشه باید اینا رو ترک کنم

گلم مادرت عاشقته و گرنه جه اهمیتی براش داشا تو بخونی یا نه فن بیانش خوب نیس نمیتونه بهت بگه من مطمینم از اینکه  تو نماز نمیخونی داره عذاب میکشه بلد نیست درست راهنماییت کنه

❤️

نجاست به غسل ربط پیدا میکنه نه نماز ، من خودم نماز میخونم اما شوهرم نه .... شاید تنها چیزی که تو این دنیا لااقل امیدوارم میکنه و صبورم میکنه تومشکلات نماز هست 

اگه دوس داشتی امتحان کن نه بخاطر مادرت بخاطر آرامش خودت 

این شیطانه که حرف مامانتو برات بزرگ کرده مامانته دشمنت که نیس البته من سنم از تو بیشتره مامانم بهم ...

بله انگار لج افتادم با مامانم وگرنه اگه مامانم ی موقعی خونه نباشن می خونم 

نجس یعنی چی ؟

این حرفا چیه ؟

وای خاک تو سرم

نخیر کی گفته؟ 

شما باید خودتون بری دنبال هدف درست زندگی

هدف اصلی زندگی ما بشه خوشنودی خدا و صاحب الزمان از ما ...چون اونا هستن که توی این دنیا و آخرت فقط باهامون می‌مونن و از هرکسی مهربون تر و بخشنده ترن واسمون...تنها کسایی که با بد بودنمون هم حتی مارو می‌خوان

و سعادت دنیا و آخرت رو نصیبمون میکنن

دلتو با نور حقیقی آشنا کن 

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
مرسی من صبح ها که زود بیدار می شم نماز هامو می خونم که مامانم نبینن

عزیزم🙃

خدا حفظت کنه میدونم که اگه بخونی دلت نمیخواد که مامانت فکر کنه بخاطر حرفای اونه که میخونی ولی یکبار برای همیشه بهش بگو من نمازمو میخونم نه بخاطر حرفای شما بخاطر اینکه خودم دوست دارم.

نخون، خودت ضررش رو میبینی.

خودت که قطعا الان آدم بزرگی هستی، عقل و ذهن داری میتونی بری دنبال اینکه چرا نماز بخونیم چجوری به نماز علاقه مند بشیم.اینا دیگه همت خودت رو میطلبه.

نماز برای خود آدمه، که آدم با خدا حرف بزنه، روزی سه بار بره پیش خدا تا دلش آروم بگیره.

موقع نماز آدم تمام زندگی رو میذاره کنار و فقط با خدا حرف میزنه،واسه ی همین نماز خوندن آرامش زیادی به آدم میده.باید خودت به این نتیجه برسی که نماز خوندن برات سود داره،تا بری سمتش. باید برای اینکه به این نتیجه برسی تلاش کنی.

فکر کن یه آدم با زندگی پر از مشغله ای که داره، با کلی رنج و درد و سختی و مشکلات.وقتی داره کار میکنه، درس میخونه صدای اذان رو میشنوه و بدون اینکه یه لحظه صبر کنه میره سمت اون صدا. و کلا کاری که داشته انجام میداده و تمام نگرانی هاش رو برای چند لحظه میذاره کنار.اون لحظه فقط خودش هست و خدا، نه دنیایی هست نه نگرانی ای، نه مشکلی.

ثواب نمازت رو پای من مینویسن؟پای مامانت یا بابات مینویسن؟ 

جز خودت هیچ کسی به نماز خوندن تو نیازی نداره. نماز شبیه غذای روح هست. مشخصه وقتی که به روحت غذا ندی خدا ناراحت میشه. 

یه آدمی که ببخشید ادبی نداره رو بالاخره ده بار صدا بزنی برمیگرده حداقل میگه ها؟ چیه. 

خدا چند بار باید مارو صدا بزنه که جوابش رو بدیم؟ چند روز صبر کنه؟ نه ازینکه صدات بزنه خسته شده، نه ازینکه برات صبر کنه. حداقل یکم به این عشقی که خدا بهت داره بها بده.

حجاب سر جای خودش، قرآن سر جای خودش. نماز واجبه،بدون نماز هر کاری هم بکنی اون کار دود میشه میره هوا.مثل اینه که امتحان نهایی خرداد رو با مداد جواب بدی، حتی اگه همه ی پاسخ هات درست و کامل و دقیق و با حزئیات باشن چون با مداد نوشتی برای اون درس نمره ی صفر درج میشه توی کارنامت.به خودت ظلم نکن.نماز برای خودته،نه برای خدا یا آدمای دیگه.وقتی میری اول وقت نماز بخونی خدا به فرشته ها میگه، ببینید بنده من هستا، با وجود اونهمه مشکلات و غم ها و ناراحتیاش، همینکه من صداش زدم تمام مشکلات و کاراش رو گذاشت کنار و اومد که باهام حرف بزنه، حالا که اینجوریه هر وقتی که مشکلی داشت صدا نزده من به دادش میرسم.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.