2777
2789
عنوان

خواستگاری تورو خدا بهم راهنمایی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 35 پست
بد نیس ولی قرار نیس وقتی هنوز چیزی ملوم نیس بره ب تمام همکاراش بگه . شما مخاطبت اسی بود .. منم مخا ...

ایران برای تغییر از ی جایی باید شروع کنن این طرز فکر منه حالا که مخاطبم بودی جوابتم بگیر من سوال پرسیده بودم نظر نداده بودم که شما میای جای اسی جواب میدی ...همین شماهاییکه این جور چیزارو بد جلوه میدید در ضمن نه گفتم بگه نگفتم هم نگه ....گفتم مث ی مضوع بد و چندش باهاش رفتار نکنه که از برملا شدنشبترسه عادی باشه

ایران برای تغییر از ی جایی باید شروع کنن این طرز فکر منه حالا که مخاطبم بودی جوابتم بگیر من سوال پرس ...

خیلی وقته دیگ چیزایی ک باید تغییر کنه و چیزایی ک نباید تغییر کنه جاشون عوض شده .

الانم میبینین خود استارتر گفته دلم نمیخاد کسی بدونه .

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته دیگ چیزایی ک باید تغییر کنه و چیزایی ک نباید تغییر کنه جاشون عوض شده . الانم میبینین خود ...

خوب اگه حالیت باشه منم پرسیدم چرا و تو نمیتونی جواب این چرا رو بدی .....وا مگه چی شده که الان نباید شرایط افکار عمومی درباره طلاق عوض بشه?فلسفی حرف زدن هم قواعد خودشو داره والا من نفهمیدم چی گفتی ...خیلی وقته چیزایی که باید تغییر کنه و نکنه جاشون عوض شده ?ینی چی واقعا?

خوب اگه حالیت باشه منم پرسیدم چرا و تو نمیتونی جواب این چرا رو بدی .....وا مگه چی شده که الان نباید ...

پ فعلا شمایی ک حالیت نمیشه 

باشه اصا شما ظلاق گرفتی برو همه جا جار بزن

خدا کنه در در آرزوی پولدار شدن نمیرم...
پ فعلا شمایی ک حالیت نمیشه  باشه اصا شما ظلاق گرفتی برو همه جا جار بزن

نه تو حالیت نیس وقتی کسی سوال میپرسه مث نخود اش نپری وسط این اولا دوما حالیتم نیس که میگم چرا باید بترسه پخش بشه من نگفتم بره جار بزنه 

تا حالا ندیدمش فقط عکس گفتم شاید از من خوشش نیاد همکارم گفتن خیلی خوششون میاد

خب اگر دیدیش

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی