2777
2789
زور زدن  قرمز شدن  گریه زیاد  جمع کردن پاها به داخل شکم کلا حرکت پاهاش زیاد میشه

سلام 

مرسی عزیزم

کولیک رو نمیگم ها کولیت رو میگم یه بیماری نادر هست تو بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زور زدن  قرمز شدن  گریه زیاد  جمع کردن پاها به داخل شکم کلا حرکت پاهاش زیاد میشه

دختر من سه هفته هست مدام اسهال میکنه اصلا خوب نمیشه چون خودم کولیت دارم میگن امکان داره خدایی نکرده دخترمم داشته باشه😭😭😭دارم دیوونه میشم

دختر من سه هفته هست مدام اسهال میکنه اصلا خوب نمیشه چون خودم کولیت دارم میگن امکان داره خدایی نکرده ...

بعدم سه هفته اسهال خیلی ها خطر کم ابی داره اصلا بیشتر از سه روز اسهال دکتر لازمه حالا تو هر سنی 

بعدم سه هفته اسهال خیلی ها خطر کم ابی داره اصلا بیشتر از سه روز اسهال دکتر لازمه حالا تو هر سنی  ...

تو این سه هفته هر دکتری فکر کنی بردمش

اسهالش انقدر شدید نیست که باعث کم آبی بشه ولی خب همینکه سه هفته طول کشیده نگرانم میکنه 

خب شاید داره دندون در میاره کولیت نیست !یکی از علایم دندونم اسهاله تو برخی بچه ها یه سرچ کن&nbs ...

اتفاقا دندون در آورده ولی یه هفته بعد اینکه دندونش دراومده اینطوری شده یعنی ممکنه از دندونش باشه؟؟

اتفاقا دندون در آورده ولی یه هفته بعد اینکه دندونش دراومده اینطوری شده یعنی ممکنه از دندونش باشه؟؟

دندون و دراورده یعنی زده بیرون ؟ 

بعدم ممکنه دوتا هم زمان داره در میاره یادم نیست ولی تو کوگل سرچ کن بازه زمانی دندون دراوردنو 

بهش زرده تخم مرغ بدون کره بده کلا روغن و کره به غذاش نزن خود اینها تاثیر دارن 

هویج پخته بده یا سیب زمینی پخته بدون کره 

اب میوه اینها هم اصلا نده فقط اب 

دندون و دراورده یعنی زده بیرون ؟  بعدم ممکنه دوتا هم زمان داره در میاره یادم نیست ولی تو کوگل ...

آره عزیزم زده بیرون دندونش

مرسی بابت راهنماییت انجام میدم حتما❤