2777
2789
عنوان

دست از سرم بردار

567 بازدید | 17 پست

ب نامزدم گفتم دست از سرم بردار راحتم بزار چند روزیه ن پیام میدیم ن زنگ چرا فردای روزی ک اون حرفو زدم زنگ زد ولی تا الان هیچی آخه خیلی اذیت می‌کنه ازش خوشم نمیاد بدم میاد ازش برای طلاق اول باید کجا برم دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف؟

الان ناراحتی که نه زنگ‌میزنه نه پیام

خودت خوشت نمیاد ازش

این حرفه دلت بود که واقعی بود 

یا از رو عصبانیت پرید

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما طلاق بگیر بحث ی عمر زندگیا ها

ب مامان بابام میگم میگن ن اون خوبه تو بدی طلاق نگیر نمیزاریم اون ی عوضیه همه جا خودشو خوب جلوه میده پیش من خودت اشغالشه مظلوم نمایی می‌کنه همه دوستش داشته باشن همش فیلمه بازیگری خوب بلده الکی ی بار بغلم کرد گریه کرد ب خاطر این بود ک حقوقشو ندادن ولی بهم گفت ک ب خاطر اینه ک وقتی باهم قهر میکنیم خیلی تنها میشه خیلی فیلمه

شاید راست میگه بیچاره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ب مامان بابام میگم میگن ن اون خوبه تو بدی طلاق نگیر نمیزاریم اون ی عوضیه همه جا خودشو خوب جلوه میده ...

ببین نزار خانوادت زندگیتو خراب کنن بخدا خیلی حرص میخورم وقتی همچین موردایی میبینم ک خودشون تودشونو بدبخت میکنن تروخدا اگ فکر میکنی نمیتونی باهاش بسازی یا حتما برو روانشناس یا جدا شو 

ببین نزار خانوادت زندگیتو خراب کنن بخدا خیلی حرص میخورم وقتی همچین موردایی میبینم ک خودشون تودشونو ب ...

بکمک کی جداشم خانوادم پشتم نیستن دعا نوشته مادر شوهرم براشون ک دهنشون بسته بمونه من تنهام ب خدا هیچ کسو ندارم هیچ کس نمیدونه چی میکشم از دستش