2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 149 پست
دیسک کمر دارم به کنار ، دوقلو هستن تو حمام و دستشویی یکی رو میشورم اون یمی یا پشت در گریه میکنه سیاه ...

منم خواهرم دوقلو داره دوتا پسر اتفاقا خیلی هم شرو شلوغن ولی زودتر از موعد از پوشک گرفت میگفت دستشویی بردنشون راحت تره تا پوشک

به هر حال دوقلو خیلی سخته درک میکنم اما دستمال مرطوب خیلی واسه پوست بده شما مادری شرایط خودتونو بهتر میدونید هر طور صلاحه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توالت فرنگی بچگونه ها ک من دیدم راه خروج نداره آخه ک آب بگیری رد شه

آره دیگه یادش بده اونجا دستشویی کنه بعدش پاشد بشورش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم از این صندلی ها بخر مامانم میگفت من از ۷ماهگی رو اونا فقط دستشویی میکردم و از چهلم به اون ور م ...

کاش متوجه میشدم منظورتون از صندلی چیه

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
توراخدا بشورش زبون بسته زبون نداره بگه بشور.من هردفعه بعد تعویض میشستم حالا هرجا که بودم باید میشستم

زبون دارن اتفاقا ، نگران نباش من پی پی رو با دستمال پاک میکنم پاک که شد آب میگیرم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
توالت فرنگی بچگونه ها ک من دیدم راه خروج نداره آخه ک آب بگیری رد شه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

اون سفیده کلا در میاد بعد از زیر میتونی آب بگیری

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
آره دیگه یادش بده اونجا دستشویی کنه بعدش پاشد بشورش

آهان

هنوز حس میکنم آمادگی کامل نداره رو کنترل ادرارش

ولی چشم توی پوشک گرفتنش حتما

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
سعیمو میکنم😅😅 یه جا خوندم کلا واسه از پوشک گرفتن تمریت بشین پاشو اینا کار کنین زانوشون قوی بشه

دخترم باخودم میومد دستشویی دیگه نذاشت پوشکش کنم دوسالش نشده بود

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

صندلی حموم 

چهار پایه برای خودت ک رو زانو نشینی بهت فشار بیاد 

خیلی راحته 

بعد بجه رو یکم خم کن ب سمت خودت دوتا دستات آزاده 

با یکی شیلنگ و بگیر با یکی بشور 

گلم از پوشک گرفتنم سختیهای خودشو داره ۱ ساله درگیره جیشم تازه تازه داره میگه مثلا امروز یه ذره به شو ...

چندسالشه 🤣🤣🤣😍منم دخترم ۳سالشه دارم میگیرمش یه هفته اس دهنم سرویس شد😐😐

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️