الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا حدودای ۶ ماهگی تو روشویی میشستم بعد هم جابجا شدیم جا نبود تو روشویی خونه جدید هم دیگ بز ...
روشویی چرا عزیزم نجس میشه همون حموم خوبه من ابو بازمیکنم اول واژن بعدش معقدش رو زیر آب میسوزم وخشک میکنم کرم میزنم وپوشک میکنم الانم که دارم ازپوشک میگیرمم همینه باز
نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
نمیدونم شاید من امشب دیگ خیلی بریدم ولی کاش زودتر پوشکو کنار میذاشتیم
پوشکم کنار بزاری تا مدت ها باید باهاش بری دستشویی که بشوریش تا زمانی که خودش توانایی تنها انجام دادن کارهاشو پیدا کنه تنها بره دستشویی تنها کارشو بکنه تنها خودشو بشوره بیاد بیرون
من تا حدودای ۶ ماهگی تو روشویی میشستم بعد هم جابجا شدیم جا نبود تو روشویی خونه جدید هم دیگ بز ...
عزیزم از این صندلی ها بخر مامانم میگفت من از ۷ماهگی رو اونا فقط دستشویی میکردم و از چهلم به اون ور من شب ها چون تمیز میخوابیدم پوشاکم نمیکرد برای۲۷سال پیشه قصه
الانم دختر خالم روش مامان منو امتحان کرد راحت شده رو این صندلی ها
😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
😐😐😐😐وا مگ میشه بوش که نمیره لای پاش میسوزم وعفونت میگیره که
حتما به خوبی من پاک نکردین ، من با دیتمال مرطوب نانو با ده تا ذیتما خوب پاک میکنم بعدش آب میزنم و کرم زینک آردن ، واقعا حتی یبارم تا الان نسوختن بچه هام