2777
2789
عنوان

شستن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3158 بازدید | 149 پست
دستمال مرطوب مشکلی نداره  ولی در روز حداقل یکبار و اب بزن به بدنشون که یه ابی  به بدن خور ...

آب و میزنم ولی اینکه پی پی رو بشورم واقعا نکه خودم نخوام بچه هام دوقلو هستن یه اوضاعی میشه که نگو سه تایی تو حموم میخوریم زمین از بس بازی گوشن

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حدودای ۶ ماهگی تو روشویی میشستم بعد هم جابجا شدیم جا نبود تو روشویی خونه جدید  هم دیگ بز ...

روشویی چرا عزیزم نجس میشه همون حموم خوبه من ابو بازمیکنم اول واژن بعدش معقدش رو زیر آب میسوزم وخشک می‌کنم کرم میزنم وپوشک می‌کنم الانم که دارم ازپوشک میگیرمم همینه باز 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
من تا حدودای ۶ ماهگی تو روشویی میشستم بعد هم جابجا شدیم جا نبود تو روشویی خونه جدید  هم دیگ بز ...

عزیزم برای خودت یه چهار پایه کوچیک بزار بشین 

بعد دخترت و ک پوشکشو باز کردی خم کن رو زانوت با یه دستت شلنگ و بگیر با یه دستت بشورش 

نمیتونم خوب منظورم و بگم ولی خیلی راحته دیگ بقل کردن نمیخواد

ب بچه ام فشار نمیاد

روش کار کن از پوشک بگیرش توالت فرنگی بچه گونه بگیر

توالت فرنگی بچگونه ها ک من دیدم راه خروج نداره آخه ک آب بگیری رد شه

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
نمیدونم شاید من امشب دیگ خیلی بریدم ولی کاش زودتر پوشکو کنار میذاشتیم

پوشکم کنار بزاری تا مدت ها باید باهاش بری دستشویی که بشوریش تا زمانی که خودش توانایی  تنها انجام دادن کارهاشو پیدا کنه تنها بره دستشویی تنها کارشو بکنه تنها خودشو  بشوره بیاد بیرون 

نمیدونم شاید من امشب دیگ خیلی بریدم ولی کاش زودتر پوشکو کنار میذاشتیم

فعلا زوده برا از پوشک گرفتن.حداقل ۲ سال و نیم به بعد. چون خیلیا گه زود گرفتن، هنوزم درگیرش هستن. ولی اگه به موقع گرفته بشه اصلا سخت نیس

نه کاملا تمیز میشه تا الانم عفونت ادراری نگرفتن خداروشکر

توراخدا بشورش زبون بسته زبون نداره بگه بشور.من هردفعه بعد تعویض میشستم حالا هرجا که بودم باید میشستم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

عزیزم از این صندلی ها بخر مامانم میگفت من از ۷ماهگی رو اونا فقط دستشویی میکردم و از چهلم به اون ور من شب ها چون تمیز میخوابیدم پوشاکم نمیکرد برای۲۷سال پیشه قصه 

الانم دختر خالم روش مامان منو امتحان کرد راحت شده رو این صندلی ها 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
😐😐😐😐وا مگ میشه بوش که نمیره لای پاش میسوزم وعفونت میگیره که 

حتما به خوبی من پاک نکردین ، من با دیتمال مرطوب نانو با ده تا ذیتما خوب پاک میکنم بعدش آب میزنم و کرم زینک آردن ، واقعا حتی یبارم تا الان نسوختن بچه هام

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
ای جااان😄😄یادمیگیره خودت بشین بعد بگومثل من بشین 

سعیمو میکنم😅😅 یه جا خوندم کلا واسه از پوشک گرفتن تمریت بشین پاشو اینا کار کنین زانوشون قوی بشه

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣