2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دعانویسای اینترنتی که اصلا اصلا اعتماد نکن من امتحان کردم همشون قلابی هستن اما تو بعضی شهرای کوچیک یا تو حومه شهرا بعضی دعانویسا هستن واااااقعا قدرت‌های خاص دارن بگرد اونارو پیدا کن من مال شهر خودمونو میشناسم تو بهم بگو کدوم شهری تا اگ پیدا کردم بهت بگم

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

خدا ب این بزرگی داری بعد دنبال دعانویس میگردی؟ 

ی حکمت خدا ایمان داشته باش و توکل کن بهش انشالله مشکلت حل میشه 

دعانویس اگه 1 مشکلتو حل کنه 1000تا مشکل ب زندگیت اضافه میکنه چون اینکارا تاوان داره و باید تاوانش رو بدی، اینو از هر دعانویسی ک میخوای بپرس

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
نميدونند با این کارشون خودشون بدبخت می‌کنند 

وقتی هم که بهشون میگی میخوان بکشنت مثل تاپیک قبلی 🤕😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
تو رد دادی که زندگی خوبی داری من قضیم با تو فرق داره 

شما از زندگی من خبر داری ؟؟

نه  من فقط میگم خدارو از خودتون دور نکنید همین

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))