2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

109 بازدید | 7 پست

با سلام به دوستای عزیزم در نی نی سایت

یک کمک وراهنمایی ازتون میخوام

من چند ماه پیش عمم رو از دست دادم واز سمت خانواده شوهرم هیچ کسی نیومد وغیر از پدرشوهرم ویکی از داماد ها کسی دیگه (خواهرشوهرها وبرادرشوهرم وجاری)نیومد وزنگ نزدن وبه روی خودشون نیاوردن منم هیچی نگفتم حالا چند روز پیش بابای جاری خواهرشوهرم فوت کرد وهمه بجز پدرشوهرم ویکی از خواهرشوهرهام که اونم عمل کرده بود همه تمام مراسم هاش رفتن وپنجشنبه هم مراسم داره که میخوان حواهرشوهرام وجاریم وهمشون بروند منم ناراحت شدم وبه خواهر شوهر بزرگم گفتم که ناراحتم حالا متاسفانه شوهرعمم و بچه پسرخاله بابام که ۱۸ سالش بود سه روزی میشه که فوت شدن هیچ کدوم‌زنگ نزدن وامروز مراسم داشتن و خواهرشوهرم وجاریم گفتن میاییم مامانمم زنگ زد گفت چون مراسم عزاست وچون خیلی گریه میکنن عمم اینا وخواشوهرام چون مادرشون رو ۹ماهه از دست دادن نیان بهتره واعصابشون بهم میریزه وبجاش فردا واسه ناهار بیان منم اینا رو به خواهرشوهرم گفتم و گفتم بجای اومدن زنگ بزنن به بابام تسلیت بگن که هیچ کدوم زنگ نزدن حالا شوهرمم ناراحته میگه بریم به همشون تو جمع بگیم که ناراحتیم حالا بنظرتون من چیکار کنم بهشون بگم یا رابطمون رو کم کنم باهاشون؟؟؟بهشون برم بگم یانه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستن بیان دیکه چرا گفتی نیان خب

مامانم گفت چون مداح میاد ومیخونه واینا وگریه میکنن زیاد اعصابشون بهم میریزه منم منظورم اینه که درسته من گفتم نیاین ولی نباید یک زنگ میزدن؟؟؟