2777
2789
عنوان

نی نی سایت یا اینستا😅

152 بازدید | 27 پست

من تو نی نی سایت خیلی حس خوبی دارم بهم آرامش میده هر وقت اینستا میرم اعصاب بهم میریزم همه چی فیکه بنظرم 

این طبیعیه 😂😂😕😕؟؟؟؟!!! فقط بگین شما هم همین جوری هستین.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت

لااقل نظارت روی پست ها هست

اینستا خیلی بی در و پیکره..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

برای آرامش دلتون صلوات فرستادم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

والا من تو اینستا دو سه تا بلاگر دارم که آدمای خاکی هستن

نمیگم اینستا رو دوست ندارم ولی خیلی زرق و برق داره

یه طوری شده خیلی چیزا به چشمم نمیان از بس بهترشو اونجا دیدم.

نی نی سایت هم از نصف تاپیکا بگذریم خدایی خوبه

مخصوصا جاهایی که واسه همدیگه دعا میکنن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰