2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=238666641]کلی می‌خوام بدونم کل سال ۴ فصلو داری دیگه

زمستوناسرد

پاییزا هش بارون 

از تیر تا وسط شهریور گرم و شرجی

بهار عالی

🌸گاهی آدما فراموش میکنن مهربونی رایگانه🌸                  خانم آقای دکتر 💍
[QUOTE=238666641]کلی می‌خوام بدونم کل سال ۴ فصلو داری دیگه زمستوناسرد پاییزا هش بارون  از تی ...

ممنونم🙏

قبلاً برای سفر شفارود رفته بودیم حس میکردم تو اتاق همه چی خیسه لباسای تنمون رویه مبلا ملحفه ها 

برام اذیت کننده بود تازه اون موقع اردیبهشت بود

شما این مشکل رو دارین؟چطور حلش کردین یا باهاش کنار اومدین؟

تابستان گرم کلاشمال

رضوانشوربنظرم کمترحالا

من،رضوانشهر دوستدارم مادرم اونجاییه

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

کجای رضوانشهرمیرید استارتر؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
ممنونم🙏 قبلاً برای سفر شفارود رفته بودیم حس میکردم تو اتاق همه چی خیسه لباسای تنمون رویه مبلا ملحف ...

نه 

فقط باران زیادشمال گاهی اذیت کنندس

کجای رضوانشهرمیرید استارتر؟

والا شناخت دقیق ندارم که بگم کجاش 

فقط قرار شده اگه کار همسرم انتقال پیدا کرد شفارود 

رضوان شهر( که اگه اشتباه نکنم نیم ساعتی فاصله داره با شفا رود ) ساکن شیم

ممنونم🙏 قبلاً برای سفر شفارود رفته بودیم حس میکردم تو اتاق همه چی خیسه لباسای تنمون رویه مبلا ملحف ...

رطوبته دیگه

ما زمستونا بخاری ک روشن میکنیم پنجره های اتاقم حتماااا یکم باز میذاریم وگرنه تمام دیوارا و وسایل عرق میکنه و کپک میزنه

تابستون راحته

ولی زمستون واقعا اسیریم

شوفاژم ک روشنه همینطور حتما باید یکم پنجره ها باز باشه ک عرق نکنه