یعنی به درد نخور تر از خانواده من تو دنیااااا نیست دیروز ۱ ساعت و نیم با دوستم بیرون رفتم ۳ تا سیلی خوردم از داداشم که تو خرابی تو اشغالی تو هر زه ای حالم ازشون بهم میخوره متاسفم واسشون ماماتم و بابامم هرچی فوش بود گفتن بهم هزار بار گفتم کاش پسر بودم
میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نگو کاش پسر بودم بگو کاش دخترا هم مثل پسرا آزادی میداشتن
کاشش واقعااااا
میشه برام یه صلوات بفرستین؟مرسی از همه💚حال روحیم خیلی داغونه دلم گرفته.❤برام دعا کنید امام رضا منم بطلبه خیلی دلتنگ آقا امام رضا هستم خیلییی دلم میخواد بشینم تو حرم آقا تا میتونم گریه کنم انقدر که دستامو بگیره دلم میخواد از غذای حرم بخورم قرعه کشی میکنن اسم منم دربیاد.💛لطفا اگه کامنتی گذاشتم که با عقاید شما یکی نبود احترام بزارید و بحث ودعوا نکنید هرکس یه عقایدی داره.🌸💗💜نام کاربریمو هرچی میزدم قبول نمیکرد یهو اینو زدم قبول کرد و اینکه تازه واردم نیستم قبلا عضو بودم رفتم ولی باز اومدم.🤍مهربون باشید زخم زبون نزنید قضاوت نکنید کسی رو که ممکنه یه روز دقیقا تو همون شرایط باشید🧡برای کنکورم دعا کنید امسال قبول بشم💛🌻🌼
بعد بعضیا میگن پسر میخایم ب مزاج خانمای اینجد برمیخوره یچیو نمیدونین بیاین بدونین ب این دلایله شاید
بخدا کاش همچین حانواده هایی دختردار نشن اصلااااا
نگو کاش پسر بودم بگو کاش دخترا هم مثل پسرا آزادی میداشتن
عزیزم تو چنین کشوری ک .........
اصلا نمیشه انتظار داشت ک دخترا مث پسرا آزادی داشته باشن
جمامعه ما اینع .😪😪😪.
پس چاره ای جز این نیست ک بگیم کاش پسر بودم
البته من با خودم چنین چیزی نمیگم ولی ..
خیلی سخته اینطورشرایط!
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
منم حبسم قایمکی رفتم بعد ۱ساعتو نیم اوندم اینطوری شدم
تو هم نزار برنت بزن هرچه زوور داری بریز بیرون. منم اول ایراد میگرفتن الان ک مستقلم خونه جدا دارم راحتم پولاتو جمع کن برو خوونه جدا هرکار خاستی بکن
مظلومه ک ظالم به وجود میاد خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه. کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید با فیلم دیدن خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست زن باسیاست خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه خود شیرین نیست حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود. کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی راز دل ب هیچکس نگید
چقدر سخت😢😢 مطمئن باش داداشت تاوانه سیلی که به تو زده رو ميبينه 😔
نه بابا تاوان کحا بود تازه برگشته میگه نفرینت میکنم به ماماتم میگه نفرینش کن بزار بمیره راحت بشیم