2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف کردن

6227 بازدید | 87 پست

امروز روزه هفت انتقالمه امروز کمتر استراحت داشتم لک دیدم قهوه ای چیکار کنم دارم میمیرم از استرس الان خودم یه شیاف گذاشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی گلم شما دکترتون خانم دکتر شه بخشه...راضی هستین ازشون؟ منم با ایشون آی یوآی کردم من ...

سلام عزیزم اره دکترم شه بخشه منکه تا الان ازش راضی بودم مشکلتون چی بوده 

سلام عزیزم اره دکترم شه بخشه منکه تا الان ازش راضی بودم مشکلتون چی بوده 

من ابن سینا دوبار انتقال دادم با دوتا دکتر دیگه 

الان دکترم شه بخش هست بنظزم ازون دو بهتره

من همسرم مشکل مورفولوژی و تحرک اسپرم داره

الان آی یو آی کردم شنبه باید آز بدم

میخاستم ببینم اگر خدای نکرده نشد درمانمو با همین دکتر ادامه بدم؟ 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من ابن سینا دوبار انتقال دادم با دوتا دکتر دیگه  الان دکترم شه بخش هست بنظزم ازون دو بهتره من ...

ان شالله ک شنبه مثبت میشه  نیاز دوباره برید 

اما اگه یک درصد نشد ب نظرم با خودش ادامه بده منکه هم از اخلاقش راضی ام هم از کارش  من یه بار بیرون ای یو ای کردم یه بارم پیش خودش این سری هم اومدم برا ای وی اف 

ان شالله ک شنبه مثبت میشه  نیاز دوباره برید  اما اگه یک درصد نشد ب نظرم با خودش ادامه بده ...

ممنون گلم

بمنم از اول گفت آی وی اف کن  خودم خواستم یبار آی یو آی بشماگر نشد برم آی وی اف

شما یادت میاد وقتی آی یو آی کردی چند تا فولیکول داشتی؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنون گلم بمنم از اول گفت آی وی اف کن  خودم خواستم یبار آی یو آی بشماگر نشد برم آی وی اف شما ...

اخه تقریبا امپول و قرصا یکیه با ای یو ای دردسرشم یکیه  منم سری دوم رفتم گفتم ای وی اف میخوام گفتن ای یو ای کن جوونی و فلان اما سری بعد ک گفتم ای وی اف دکتر گفت میخوای یه بار دیگه امتحان کن ک گفتم نه ای وی اف میخوام  سری اول یه دونه ب زور بالغ شد سری دومم همینطور اما برا ای وی اف فولیکولام زیاد شد

اخه تقریبا امپول و قرصا یکیه با ای یو ای دردسرشم یکیه  منم سری دوم رفتم گفتم ای وی اف میخوام گف ...

من برای آی یو آی فقط ی ورق لتروزول خوردم و آمپول اچ سی جی زدم

یه فولیکول ۲۰ راست و یه ۱۰ سمت چپ داشتم

ممنونم گلم ان شا الله بحق صاحب الزمان مامان شده باشی😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من برای آی یو آی فقط ی ورق لتروزول خوردم و آمپول اچ سی جی زدم یه فولیکول ۲۰ راست و یه ۱۰ سمت چپ داش ...

چه خوب ک با لتروزول جواب گرفتی من قرص خوردم امپول hmg هم چند بار سه چار بار زدم نهایت یه فولیکول بالغ شد 

ان شالله هم من هم شما باردار بشیم ان شاالله که با همین ای یو ای جواب بگیری یه سوال بهت پروژسترون امپول داد بعدش یا شیاف