2777
2789
عنوان

چرا تموم نمیشه ، مگ چی میخام؟

257 بازدید | 10 پست

پدر مادرم خاستم بگم خسته شدم هر شب با استرس خابیدن

نصف شب با استرس بیدار شدن و اطرافم رو با ترس نگاه کردن و دوباره خابیدن

خستم از کابوس های هر شب

خستم از استرس اینکه صبح با چه افکار منفی بیدار میشی و بدون هیچ دلیلی اوله صبح تصمیمایه شومت رو ب من میگی

هدف همه کارهات ، بی آبرو کردن منه

خسته شدم وقتی میبینی یکی داره ب من احترام میذاره ، یهو جلوش داد و توهین میزنی تا لهم کنی

خسته شدم هر ثانیه پدر مادرم به من به تهمت و دروغ میگن ج**نده فاحشه و فحشایه جنسی میدن

ب خداااااااااااااااااااا خسسسسته شددددددم

همه خاسته من از زندگی فقط آررررااامشششششه

چی خاااااستم مگه ؟؟؟؟

تو چی میخاییی؟ اگه من رو به عنوان فرزندت میخایی ، پس به من عشق بورز محبت کن ، 

اگه از من متنفری ، پس چرا وقتی که رفتم خونه گرفتم برا اینکه مستقل باشم ، پاشدی  رفتی وسط سره کارم ، مثل گداها رو زمین نشستی و اروده و گریه میزدی و به همکارام میگفتی هرجا دخترمو دیدین بگین برگرده خونه

چرا من باید درگیر پدر مادری باشم که بیماری اعصاب روان دارن ولی قبول ب درمان نیستن

در یک ساعت ، سه تا تغییر موده داره

میخنده یهو گریه میکنه یهو جیغ میکشه یهو فحش ناموسی میده و تا مرز کشت**نت کتکت میزنه و حتی نقشه قت*لت هم میشینه تو ذهنش میکشه

خدایا خیلی در حقم کم کاری کردی

ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشو.بروپیش وکیل یاکانون بانوان.بگوامنیت نداری.بزرگتری.کسی نداری موضوع روبهش بگی کمکت کنه؟هرجورشدع مستقلشو.شغلتوعوض کن ادرس نداشته باشند.

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید

چی بگم عزیزم،هرکی یه جور درگیره من چندین ساله درکیری بیماریه مادرمم ....داغونم الانم که اوضاعش انفمقدروخیمه که نه مرده است نه زنده...بیشتروقتها هم از درد دادمی زنه...جیگرم اتیش می گیره.‌‌‌‌...😭😭😭😭😭😭خدایاشفاش بده.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
چی بگم عزیزم،هرکی یه جور درگیره من چندین ساله درکیری بیماریه مادرمم ....داغونم الانم که اوضاعش انفمق ...

ایشالا خدا شفاش میده ، ایشالا ب دلت آرامش برمیگرده دوست مهربونم🙏🏼