2777
2789

هیچوقت 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅

والا وقتی مادر میشی دیگه واسه خودت نیستی حالا چ نوزاد باشه چه چهل سالش باشه بچت

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

فعلا وضع همینه تا ۶ ماه عزیزم 

الان سه تا کار در لحظه انجام میشه 

شیر یا شیرخشک 

پوشک عوض کردن 

گریه و دل درد 

تنها کارتون اینه مکمل دریافت کنید مخصوصا گروه ب 

وقتی نی نی خوابه خودتون هم بخوابید فقط انرژیت و ذخیر کن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

حالا حالا ها صبوری می خواد

پس من پانزده ماهشه نو پا شده. 24 ساعته باید مواظب باشم به چیزی دست نزنه. حوصله اش سر می ره گریه می کنه. اتفاقا دوران نوزادی خیلی خوبه

مامان هلن و هادی و حامی 

الان راحتی تازه گلم.بعدا که راه افتاد باید ده تا چشم قرض کنی بپاییش نیفته دست به چیزی نزنه و.....

من بچه م تازه یه روز بود چهار دست و پا راه رفتنو یاد گرفته بود یادم نبود میتونه پاشه بره اینور اونور رفتم سریع دوش بگیرم که سینه م تمیز بشه شیر بهش بدم یهو یادم افتاد پریدم بیرون دیدم برگ گلارو کنده گذاشته تو دهنش

۶ ماه ب بعد خوب میشه اوضاع؟

بله همه چیز بهتر میشه خوابشون تنظیم میشه 

ارامش بیشتری دارید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱