2777
2789
عنوان

کنکور تجربی. میشه بیاین

86 بازدید | 8 پست

یازدهم تجربی ام کسی که از کنکور و برنامه ریزی موفق و آزمون ها سر در میاره میشع بیاد . ممنون میشم ❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

از سیب ترش مشاور بگیر

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس هرچی میخوای تاپیک مطالعاتی هم دارم خواستی ببین 

میشه درخواست رو قبول کنی 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
از سیب ترش مشاور بگیر

تو کانالش عضوم ولی خصوصی مشاور نگرفتم بعد توانش هم ندارم

تو کانالش عضوم ولی خصوصی مشاور نگرفتم بعد توانش هم ندارم

وقتی مجبوری همینه عزیزم🥲خودمم توانشو ندارم ولی خب از همه چی میزنم ک پولو بدم داشته باشم

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏
وقتی مجبوری همینه عزیزم🥲خودمم توانشو ندارم ولی خب از همه چی میزنم ک پولو بدم داشته باشم

اخه ب نظرم بدون مشاور هم مبشه اگ خود ادم بخواد  شما کنکور دادین تا بحال ؟

اخه ب نظرم بدون مشاور هم مبشه اگ خود ادم بخواد  شما کنکور دادین تا بحال ؟

ادم ی وقتایی انرژیش خیلی میاد پایین بنظر من ی نفر تو این راحت سخت باید کنارت باشع