سلام. از تاریخ اولین روز اخرین پریود تا لقاح دو هفته معمولا فاصلست. پس چطور هفته های بارداری رو از روز اول اخرین پر حساب میکنن؟ الان مثلا سونو قلب رو اگه طبق پریود برم دوهفته زودتر رفتم و یا غربالگری رو. و ممکنه خطا بده و...
چون مشخص نیست لقاح کی صورت میگیره از پری حساب میکنن
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
وقتی میگن از هفته هفت تشکیل میشه یعنی اونام از اول پریم حساب کردن
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
عزیزم این یه قانون پزشکی هست وقتی می گن هفته منظورشون از اولین روز آخرین قاعدگی هست همه رو همینطور حساب می کنن و ربطی به بودن وَیَا نبودن جنین نداره، قانونه. اصلا کاری به لقاح ندارن.
پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
تاریخ حاملگی از اولین روز اخرین قاعدگیه مثلن صدای قلب هفته ٨ حالا هفته ٨ طبق قرارداد بین المللی یعنی ٥٦ روز بعد از اولین روز اخرین پریودی لقاح مهم نیس اصلن در تاریخهای پزشکی ولی واس همون خطایی ک ب ذهن هممون میرسه واس همه تاریخها یه تلورانس میذارن مثلن قلب رو ٨ هفته نشنون میگن برو ١٠ بیا تو سونو غربال ١٢ هفته یعنی ٨٤ روز بعد از روز اول احرین پریودی اگه دکتر تیغه بینی رو نبینه میگه برو دوهفته دیگه!!! ولی بهرحال این خطا نیس و یه قرارداده
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
به نظر من چون از اولین روز پریود فولیکولی که تبدیل به تخمک میشه وجود داره یعنی زنده است. حتی برای درمان ناباروری هم روز دوم سوم پریود سونو می کنند و می فهمند که این ماه تخمک خواهی داشت یا نه؟
مهربانی را اگر قسمت کنیم،من یقین دارم به ما هم میرسد.