2777
2789

قدم ۱۶۰ وزنم تا الان که هفته ۳۱و۵ روزم ۱۴ کیلو زیاد شده

۸۰.۵۰۰ کیلوام قندو فشارو.. ندارم

یبوست مزمن دارم شاید هفته ای یه بار به زور دفع داشته باشم

تا اخر بارداری چن میشم به نظرتون؟؟؟

میخوام کالری شماری کنم ۲۰۰۰ تا بخورم ولی میترسم این اخریا بچم ضعیف شه

بیا تاپیک مانکن های زیبا صفحه اول رو بخون گروهتو انتخاب کن پروف و امضاتو تغییر بده از فردا شروع کن کالری شماری:)لینک تاپیک رو بزارم؟

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم چیزای ملین بخور ن رژیم نگیر عیب نداره بعد زایمان لاغر میشی منم ده هفتمه دعا کن دو هفته دیگه غربالگریم اوکی باش یعنی میشه منم برسم اخراش چقدر روزارو صبر کردی😂

منم خیلی وزنم بالارفت،دکتر میگف رعایت کن وگرنه دچار مسمومیت بارداری میشی و قندت میره بالا.شکر خدا بخیر گذشت،سر دومی رعایت میکردم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم من ۲۸کیلو اضافه کردم شدم ۸۳

کیلو...الان که بچم ۹ماهشه۱۹کیلو کم کردم. تا ۲سالگی که شیر میدم وزن اولیه برمیگردیم دیگه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

کل بارداری نهایت باید شش تا هشت کیلو اضافه کنی اتفاقا دکتر من اینقدر رو وزن حساسه که میگه اگه تا ماه بعد یک کیلو اضافه کردی پیش من نیا. همش میگه غذا کم بخوری هیچ طوریش نمیشه بچه ولی مکمل ها خصوصا آهن رو به هیچ وجه قطع نکن پیاده روی هم فراموش نکن. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

هفته های آخر ورن زیاد نمیره بالا

اما کنترل کن از الان

چربی و شیرینی و نوشیدنی های گازدار و بستنی و  اینا رو کلاً حدف کن.

فقط و فقط غذاهای سالم 

بخار پز آب پز کبابی

نون  و برنج کم

برا یبوست و دفع هم هر روز ب مقدار زیاد سبزی بخور فیبر بخور

اگ روزانه دفع داشته باشی تو کنترل وزنت خیلی تاثیر داره

غذا هم اندازه بخور زیاد نخور اما غذای مقوی و خوب

پاشو برو دکتر تغذیه سر خود کم نخور من وزنم زیاد بود ترسیدم کم خوردم بچم رشد و وزنش کم شد مجبور شدم زود به دنیا بیارمش تو اشتباه منو نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کل بارداری نهایت باید شش تا هشت کیلو اضافه کنی اتفاقا دکتر من اینقدر رو وزن حساسه که میگه اگه تا ماه ...

ن اینطور نیست بارداری ی قلو تا سقف ۱۴ کیلو جا داره

دو قلو فک‌کنن ۱۸ یا ۲۲ دقیق نمیدونم

یکم چیزای ملین بخور ن رژیم نگیر عیب نداره بعد زایمان لاغر میشی منم ده هفتمه دعا کن دو هفته دیگه غربا ...

هیچ چیزی برام کارساز نیست شربتم میخورم اثر نداره

روده هام تنبله

انشالله که اوکیه گلم

😂😂آخراش اصلا روزا نمیگذره