2777
2789
عنوان

کی گفتید باردارید ب بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 75 پست
منم به این درد مبتلام🥹

میدونی خیلی به این معتقدم وقتش که بشه میشه 

ولی همش دارم به بچه فک میکنم ، دلم می خواد دیگه فک نکنم ولی نمیشه ...

آزمایشها و سونو سالمه ولی فعلا نشده که بشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا برامنم دعا کن مشکلی مثل مشکل شما باشه و دیگه سقط نشه ده روز دبگه مبخام برم ازمایش گفتم بزارم ...

انشاا...که بارداری اگه باردار بودی سعی کن سه ماه اول و استراحت کنی خیلی از جا بلند نشو کار نکن سوارماشین نشو رابطه نداشته باش حتما از شیاف پروژسترون استفاده کن که جا بچه سفت بشه اینا چیزایی بود که دکتر به من میگفت

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
میشه بگی بچه هات چند هفته سقط میشدن؟

یکیشون هشت هفته بود یکیشون9هفته من فوری میوفتادم لکه بینی بعدش خونریزی شدیدخیلی روزای بدی بود 😔

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
عزیزم من خود بچه مشکل داره رشد نمیکنه

ازمایش ژنتیک انجام دادی؟؟

یه بچه سالم دارم لازمه؟

اررره حتما انجام بده درسته هزینش یه ذره بالاس ولی در عوضش خیالت راحت میشه ما همه ازمایشای ژنتیک و انجام دادیم با کلی ازمایش خون دیگه اینقد ازم خون گرفتن که اخراش داشتم بیهوش میشدم ازمایش ژنتیک مشکلی نداشت از طریق همون ازمایشای مربوط به خون گفتن که مشکل از خون منه 

اررره حتما انجام بده درسته هزینش یه ذره بالاس ولی در عوضش خیالت راحت میشه ما همه ازمایشای ژنتیک و ان ...

تاپیک هاتو خوندم مشکلی که مربوط به سقط مکرره و شما مشکل داشتین رو برام نوشته دکتر

باید انجامش بدم چندروز دیگه توروخدا دعام کن

تاپیک هاتو خوندم مشکلی که مربوط به سقط مکرره و شما مشکل داشتین رو برام نوشته دکتر باید انجامش بدم چ ...

انشاا...همونی میشه که میخوای اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم🌹🌹

دوست عزیز،چ خبرا.ی دفعه اومدم تاپیکامو خوندم.پیام شمارو دیدم.نی نی تون دختر شد یا پسر

سلام عزیزم خوبی بله دختر شد و فسقل خانم 7 ماهه به دنیا اومد کل زندگیم شده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍