2777
2789
عنوان

نامه به بیت رهبری

3442 بازدید | 26 پست

سلام من اردبیلم میخوام واسه رهبر نامه بنویسم ولی نمیدونم به چه آدرسی باید پست کنم تا برسه دستشون و پیگیری کنن لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه🙏

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم..ولی بنویس کمر ما از این گرونی داره میشکنه😔😔😔

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ما هم نمی دونیم اینستا پیچ ندارن اونجا سوال کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دلت خوشه عزیزم خیلی خوش

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

اینه فکر میکنم

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.leader.ir/fa/contact&ved=2ahUKEwifsPbsw_r3AhU3RvEDHQb6A3cQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw1jxsG81NWJtMKxTvw7GMCO

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
دلت خوشه عزیزم خیلی خوش

عزیزم گفت دلش خوشه یا نه؟ در این رابطه صحبت کرد؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

برو از دفتر آقای عاملی بپرس .نزدیک مصلی بری بپرسید نشون میدن .مشکلتون روبه ایشون هم میتونید بگید نما ...

خیلی ممنون

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان