2777
2789
عنوان

نامه به بیت رهبری

| مشاهده متن کامل بحث + 3442 بازدید | 26 پست
عزیزم گفت دلش خوشه یا نه؟ در این رابطه صحبت کرد؟

تا مثل شما هنوز باشن وضعمون از این بهتر نمیشه ریپلی نکن لطفا :/

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا مثل شما هنوز باشن وضعمون از این بهتر نمیشه ریپلی نکن لطفا :/

خدا شفات بده درگیر

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه ادرسشو نمی دونم سلام منم برسون بهشون بگو اینجا کوهستانی هست من چیزی نمی تونم ببینم ولی اونجا دیدش بهتره نگاه کنن ببینن کسی توی جاده در حال اومدن نیست؟ آخه هوای دلمون هم مثل هوای آسمون گرفته!

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
خدا شفات بده درگیر

اونکه درگیر شمایی فازت چیه کسی با شما صحبت کرد؟ نظرتونو خواست؟ عقل نداری راحتی

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اونکه درگیر شمایی فازت چیه کسی با شما صحبت کرد؟ نظرتونو خواست؟ عقل نداری راحتی

تو عقل داری تو خیلی باکلاسی تو خیلی آدم پیشرفته ای هستی ولی شعور جمع بودن نداری باید مثل خودت باهات حرف زد تو ناجی اصلا یکم آدم باشید عادت کردید انگار نظر دیگران ببینید وقتی مخالفید چرت بگید 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

تو عقل داری تو خیلی باکلاسی تو خیلی آدم پیشرفته ای هستی ولی شعور جمع بودن نداری باید مثل خودت باهات ...

باشه عزیزم حق باشماست فقط دیگه ریپلی نکن واقعا بحث با شما نشونه احمق بودنه❤️🤝

باشه عزیزم حق باشماست فقط دیگه ریپلی نکن واقعا بحث با شما نشونه احمق بودنه❤️🤝

همچنین احمقی مثل شما 

عزیزم بنظرم به رییس جمهور نامه بدی بهتره.  بازم امتحان کن. ان شاالله جواب بگیری  به رییس ...

به رئیس جمهور چند ماه پیش نامه نوشتیم ولی جواب ندادن

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان