2777
2789

؟؟؟

کاربر قدیمیم ،(olga ی سابق) نمیدونم چ دردی داشتم ، تاپیک زدم چگونه بترکم؟نی نی یار هم کم نزاشت همون لحظه زد ترکوند😂😑 ،                                                                           خب دیگه چ خبر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسشو بخونه 

عزیزم واسه تابستون میخاستم ، اگه راهنمایی نمیکنی لطفا نظر هم نده😊💖

کاربر قدیمیم ،(olga ی سابق) نمیدونم چ دردی داشتم ، تاپیک زدم چگونه بترکم؟نی نی یار هم کم نزاشت همون لحظه زد ترکوند😂😑 ،                                                                           خب دیگه چ خبر؟

من که درسم عالیه و درکنارش ناخنکار شدم 

ولی به نظرم درس مهمترین چیزه... 

ولی واس تابستون مستقل باش عزیزم 

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

الان ک امتحانا تموم شده خودت رو سرگرم کن هم درآمد در بیاری هم سرگرمی دوست داشتی تایپیکم ببین نمونه کار هست درآمدش عالی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

درسشو بخونه. زبان انگليسيش رو تقويت كنه. كامپيوتر رو خيلى خوب بلد باشه. اگه به كارهاى هنرى هم علاقه داره بهترين زمانه كه بتونه دنبالش بره.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

من که بیکار میشم😁😂

هم سنیم

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊