2777
2789
عنوان

عجب لواشکی شد

949 بازدید | 55 پست

یه کم گوجه سبز داشتم خیلی وقت بود مونده بود تو یخچال داشت خراب میشد ریختم تو قابلمه یه لیوان زرشک ریختم سه تا کیوی داشتم اونا رو هم پوست کندم ریختم یه لیوان آب ریختم گذاشتم یک ساعت پخت یه کم نمک ریختم بعد از صافی رد کرد کردم بعد یه پلاستیک نازک گذاشتم رو سینی ریختم تو سینی گذاشتم خشک شد اولین بار بود لواشک پختم عالی شده 

اللهم عجل لولیک الفرج

عکس😍

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسسس

کاربر قدیمیم ،(olga ی سابق) نمیدونم چ دردی داشتم ، تاپیک زدم چگونه بترکم؟نی نی یار هم کم نزاشت همون لحظه زد ترکوند😂😑 ،                                                                           خب دیگه چ خبر؟