بچه ها توروخدا بیاید یه دقه-من روز 9 سیکلمم الان سونو بودم گفت 2 تا فولیکول غالب داری یکی تخمدون چپسایز11یکی تخمدون راست سایز12-من اینماه اصلا لتروزول و دارو هیچی استفاده نکرده بودم-من ماهایی که دارو استفاده میکردم امپولم میزدم بازم فقط یه دونه تخمک داشتم که روز15/16 تازه سایزش به 15 میرسید و دکتر میگفت خوب نیست ولی الان دوتا غالب دارم حالانگرانم که برای اینا اگه امپول نزنم آزاد نمیشن یا میشن؟من هیچ دارویی اینماه نخوردم فقط رژیم فلورا تاجیکی رو تو اینستا رعایت کردم
سایز 11و12 کوچیکه.. چند روز دیگه طول میکشه تا غالب شه... فولیکول غالب از 18 تا 22-24 هست
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
نوشته تو سونو غالب خودش-نوشته فولیکول8 و 9 و یه فولیکول غالب 12 و تخمدون دیگمم فولیکول9 و 10 و یه فو ...
منظورش اینه که اونی که از همه بزرگتره...
شما مرتب اقدام کن. به این زودی ها تخمکت ازاد نمیشه
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
بین 22تا 26 معمولا هم تا به این سایز نرسه ازاد نمیشه -روزی 2 میل بزرگ تر میشه من تخمک گذاریام 17و18 سیکلمه چون سیکلم 35 روزس-تااون موقع مال من گفت به 22الی24 میرسن و خوبه
بالای 18 هر سایزی ممکنه ازاد شه... دکترا برای ای یو ای وقتی به 18 یا بالاتر رسید امپول ازاد سازی میدن... نهایتا روی 20 ازاد میشه...