بیاین بگین چه جوری تحمل میکنید چه جوری بعد چندسال همچنان بعد پریود دل و دماغ ادامه دادن و اقدام براتون مونده-من جوون دکتررفتنم دیگه ندارم - هرماه دااغون تر-لطفا اگه می خوای بیای و بنویسی بیخیال باش و فکرشو نکن تا باردار بشی پس اصلا تو تاپیک من نیا لطفا
منم تو اقدامم تنبلی دارم بدترین قسمتش اینه ک هرماه از پریودیام میگذره وپریود نمیشم فک میکنم حامله ام غافل اینکه حتی بدون امپول پریود نمیشم
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
خانوما واس باردار شدن باید کل ماه رو اقدام کرد یا فقط روزای تخمک گذاری؟میشه لطفا جواب بدید
من اصلا نمیدونم روزای تخمک گذاری کدوم روزان