2777
2789

بیاین بگین چه جوری تحمل میکنید چه جوری بعد چندسال همچنان بعد پریود دل و دماغ ادامه دادن و اقدام براتون مونده-من جوون دکتررفتنم دیگه ندارم - هرماه دااغون تر-لطفا اگه می خوای بیای و بنویسی بیخیال باش و فکرشو نکن تا باردار بشی پس اصلا تو تاپیک من نیا لطفا 

اوایل اقدام خیلی سخته

هی منتظری و پریود میشی دنیا رو سرت خراب میشه

من تا دو سال و خورده ای داغون بودم

الان بعد ۴ سال انگار سر شدم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش دکتر افلاطونیان هم رفتی؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم تو اقدامم تنبلی دارم بدترین قسمتش اینه ک هرماه از پریودیام میگذره وپریود نمیشم فک میکنم حامله ام غافل اینکه حتی بدون امپول پریود نمیشم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من ۲ ماهه اقدامم دیروز پریود شدم اینقد گریه کردم خیلی ناراحتم خیلی😔😔😔

عزیزم از اولش برید چکاپ کامل کنید

پیش متخصص های خوب

بعدم دو ماه زوده

بعضیا سالمن و تا چند ماه باردار نمیشن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
3سال شد ...

چندسالتونه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

منم نشد که بشه ...چقدر اذیت کردم خودمو.چه کارایی میکردم واسه باردار شدن...

ولی خدارو شکر که نشد.خدا صلاح منو بهتر میدونست.

دیگه شوهرمو دوس ندارم.دعا کنید ازم دل بکنه

خانوما واس باردار شدن باید کل ماه رو اقدام کرد یا فقط روزای تخمک گذاری؟میشه لطفا جواب بدید 

من اصلا نمیدونم روزای تخمک گذاری کدوم روزان