2777
2789

خانما کسی هست لیزر با دستگاههایی که با ژل هستن رفته باشه، جلساتتونو تمام کردید؟ راضی هستید؟ موهاش برنگشته؟ من یه جلسه رفتم حالا از چند نفر پرسیدم میگن با ژل خوب نیست 

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

درد بکشی خوبه تضمینیه؟مردم حرفایی میزنن من ۳جلسه رفتم خیلی کم شده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد بکشی خوبه تضمینیه؟مردم حرفایی میزنن من ۳جلسه رفتم خیلی کم شده 

متوجه منظورتون نشدم

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

[QUOTE=238583551]خنک کردنش با ژل منظورته؟[/QUهر قسمتی که میخواست انجام بده قبلش ژل میزد بعد لیزر میکرد نمیدونم برای خنکی بود یا نه ولی درد هم داشت

[QUOTE=238583551]خنک کردنش با ژل منظورته؟[/QUهر قسمتی که میخواست انجام بده قبلش ژل میزد بعد لیزر میک ...

نمیدونم والا .من  خنک کننده ش باده..خیلیم نتیجش خوب بوده...ولی یه چیزی اگه دستگاهش ب بدنت میخوره برو جای دیگه