2777
2789
عنوان

کارشناسی ارشد..

91 بازدید | 12 پست

چجوری برای کارشناسی ارشد میشه تغییر رشته داد؟

شرایطش چیه؟ 

امکانش هست هر رشته ای بخوایم انتخاب کنیم یا نه محدودیت داره؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ارشد بهداشت که محدودیت داره.زمان ثبت نام شما بر حسب کارشناسیتون مشخصه چیا رو‌میتونید انتخاب کنید

ببین من مترجمی زبان خوندم و خیلی علاقه ب پرستاری دارم..

یعنی میشه از کارشناسی ارشد برم پرستاری؟

ببین من مترجمی زبان خوندم و خیلی علاقه ب پرستاری دارم.. یعنی میشه از کارشناسی ارشد برم پرستاری؟

نمیدونم.بزار برم‌دفترچه رو ببینم یه لحظه

به خاطر یدونه نون باگت لغو‌کاربری شدم 
آزاد میخوام برم پرستاری پس نمیشه یعنی؟☹

نه بابا نمیشه.رشته هایی که متقاضی کم داره میتونی بری.دیگه اینجوری که شما فکر میکنید نیست.

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.
نه بابا نمیشه.رشته هایی که متقاضی کم داره میتونی بری.دیگه اینجوری که شما فکر میکنید نیست.

اوکی ممنونم ..

پس‌یا باید بیخیالش بشم یا از اول واسه کنکور بخونم 

اوکی ممنونم .. پس‌یا باید بیخیالش بشم یا از اول واسه کنکور بخونم 

بیخیال شدن یعنی تسلیم شدن واین کار هنر خاصی نمیخواد و هرکسی میتونه انجامش بده ولی بلند شدن و ادامه دادن و پشتکار داشتن تفاوت ادم های موفق با ادم های بازنده هستش.

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.