2777
2789
اونجا هم خیلی گرون تره و هم بچه مدرسه دارن  می‌خواستیم ۲۷ ک امتحان خواهرم تموم میشه یه چهار رو ...

ما یبار تیر رفتیم همش تو هتل بودیم اصلا لذت نداشت بیشتر از یکساعت نمیتونستیم بیرون دووم بیاریم

شب حتی عرق از سر و کله ات میچکه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه پس تو تابستون میرن

نمیدونم بخدا.حتما خیلی ارزونتره.وگرنه من هرکس اطرافیان دیدم یا عید رفتن یا زمستون.تابستون فک کنم صبح تا غروب نتونید برید بیرون.ولی پاساژ و رستوران جاهای سرپوشیده میشه رفت چون کولر گازی هست همه جا.حتی سرویس بهداشتی کنار دریا هم کولر گازی داشت

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
عزيزم من كيش زندگي ميكنم هنوز خيلي گرم نيس قابل تحمله بعدشم همه جا كولر داره  اگه همش بخواي تو ...

مممنونم عزیزم از راهنمایی تون  آب و هوای چ تایمی بهتره برا تفریحات دریایی و آب  بازی

ما اول خرداد رفتیم گرم بود ولی خیلی خوش گذشت بیشتر برنامه ها آخرشب هست مثل کشتی وجنگ  روزها هم ...

تشکر عزیز  آب بازی و تفریحات دریایی چ تایمی رفتین؟

چرا بابا.زمستون قیمت هتل و بلیط دوبرابر میشه 

من خودم دوبار اسفند رفتم ب نسبت اون موقع داردم میگم  ک دوروز پیش از آژانس قیمت گرفتم  هتل فلامینگو ک ۴ پونصد میگفت و الان گفت چهار صد البته سوئیت ۵ نفره شو   دونفره ها گرون تر بود 

من خودم دوبار اسفند رفتم ب نسبت اون موقع داردم میگم  ک دوروز پیش از آژانس قیمت گرفتم  هتل ...

خب چند سال پیش رفتی؟الان میگه ۴وصد تو این گرما ب نظرت زمستون گرونتر نمیکنن؟؟

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭