2777
2789
نميدونم

بهش بگو ک میدونی.و بپرس ک بهش حس داری یا نه.بنظرم خودتو از این فکرا در میاری.چرا بشینی غصه بخوری بگو خودتو راحت کن و هرچی تو دلته ازش بپرس و نگرانی هاتم بگو بهش

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

يكي بهم گفت خودش نگفته ها💔

حرف باد هواست بی خیال. الان اینقدر شرایط سخت شده و ادم مشغله فکری و بدبختی داره خاهر مادر خودشو فراموش میکنه ، زن داداش کیلویی چنده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سوسکی قطع ارتباط کن یا تا جایی که میشه دور باشین ازشون به خاطر ارامش خودت ..ولی نگو که دلیل قطع ...

صد درصد ميدونم حس داره 

و احساس ميكنم جاريم هم حس داره ولي مطمئن نيستم 

تا حدودي هم قطع كردم ولي خوب نميشه قطع قطع كرد

من شوهرم خييييلي سرمايه داره 

نميخام واقعا زندگيمو از دست بدم

فقط يه راهكار ميخاستم كه ذهن شوهرمو كمي پاك كنم از اين قضيه

نميتونم اونو محو كنم نميتونم كامل قطع ارتباط كنم 

نميتونم 

نميتونم😭😭😭

بهش بگو ک میدونی.و بپرس ک بهش حس داری یا نه.بنظرم خودتو از این فکرا در میاری.چرا بشینی غصه بخوری بگو ...

واي اصلا نميتونم 

زندگيمو و شرايطمو خييييلي دوست دارم 

اصلا نميخام متوجه بشه من ميدونم

چه رفتاری؟ علاقه ای نشون داده؟

از رفتاراش متوجه ميشم 

يه جورايي متوجه شدم از حركاتش رفتارش 

خيلي دلش ميخاد با اين برادرش رفت و امد كنه 

هر چي اون برادرش بگه كوتاه مياد و اينا