2777
2789
عنوان

بی بی چک، سر در گمم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر دوتا عکس مال یه بی بی چکه  @roz79    

خب مثبته گلم مال من ازین خیلی کمرنگ تر بود مثبت بود

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
خب مثبته گلم مال من ازین خیلی کمرنگ تر بود مثبت بود

چی‌بگم 

چون این بی بی چک‌مثبت شد 

اون یکی که عکس‌نگرفتم منفی بود 

بعد خوندم که قرص  برای حساسیت مثبت کاذب میده 

بعد در تعجبم که چرا فقط یکیش مثبت شد ( نمیدونم‌منظورم رو‌رسوندم یا نه)

آره خوندم اینو  ولی چرا فقط یکی از بی بی چکا مثبت شد اون یکی منفی؟

خب مثبت کاذبه حالا تو فردا بازم امتحان کن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
چی‌بگم  چون این بی بی چک‌مثبت شد  اون یکی که عکس‌نگرفتم منفی بود  بعد خوندم که قرص ...

اره متوجه شدم...ببین من سه تا مارک استفاده کردم ببینم باردارم یا نه...

۲تاش منفی بود

یکیش مثبت 

گفتم اینی ک مثبته خرابه.پاشدم چای زعفرون دم کنم ک بخورم پریود شم ک همسرم اجازه نداد گفت بذار دوباره میگیرم بازم همین شد.دیگ توجه نکردم  دوروز بعدش ک تست دادم دیدم همه مارکا مثبت بود.حالا شما هم مراقب باش یک چند روز از موعدت گذشت دوباره بزن...

ولی بنظر من این چیزا مثبت نمیکنه بی بی رو

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚