2777
2789
عنوان

خیلی بی سیاستم😪😪😪😭😭

231 بازدید | 14 پست

مادر نامزدم ازش پول میخاست، اما چون فعلا عقد کردیم گفت بعدا بهم بدید 

اما دیگ آخرش نامزدم یه مقدار از پولش رو داد بهش

از طرفی نامزدم یه چندتا گوشی داشت فروخت ب برادرش خیلیی ارزون خریدشون برادرش با اینک توی این اوضاع ما دستمون خیلی خالیه 

کولرخونشون رو هم نامزدم سرویس کرد اما قرار بود همه دنگی بدن ک مث اینگ نمیخان بدن

منم با نامزدم دعوا کردم ک من بخاطرت از خیلی خرجا زدم اما تو در عوض هی الکی خراب میکنی پولارو

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

نامزدم گفت نمیخاد بخاطر من کاری ‌کنی 😪😪

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
نامزدم گفت نمیخاد بخاطر من کاری ‌کنی 😪😪

خب پس رعایتشو نکن 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمم شاغلم واقعا بخاطرش کوتا میام از خرجا

اما خانوادش خیلی نامردن  ک سواستفاده میکنن

بی‌سیاست نباش. خرج عادی کن البته نه ولخرجی. مهربونم باش باهاش نرم و دلبر بعد کم‌کم یادش بده. زبون ...

از وقتی نامزد بودیم همینطوری بود 

الان ک دیگ عقدیم

توهم درکش نکن خرج کن 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

اولین بی سیاستی تون اینه که فک می کنین زندگی همین چند روزه، نه حانم زندگی ادامه داره نباید برای یه سرویس کولر چند تومن ارزون تر فروختن گوشی اصلا حرفی می زدین ولی برای خودتون هم کم نذارین تا جایی که میشه برای خودتون هم هزینه کنید

شاید خودشم ناراحت شده و منظوری نداشته 

خودش واقعا ناراحت بود ک از این مسائل

ولی میدونی اون برادرشوهرم ک عقد بود همه براش بریز و بپاش کردن ولی واسه ما هیچی

فک میکنم اونا چون میبینن شما معلم هستی به خودشون میگن عیب نداره زنش شاغله جبران میکنه.

ولی به نظرمن شما به اونا کاری نداشته باش

زیادم فداکاری نکن واسه خودت خرج کن حالشو ببر

ببخشید سوالم بی ربطه ولی واقعا به کمکتون نیاز دارم

من متولد2/7/79 هستم و ۲۱ سالمه رشتم تجربیه ولی چون بهش علاقه ای ندارم نمیخام به خاطرش هی بشینم پشت کنکور الان رفتم کتابای انسانی رو خریدم که کنکور بدم هدفم تربیت معلمه.شما توی چندماه تونستین کتابای انسانی رو تموم کنید؟سخت نیست؟به نظرتون چندتا کنکور دیگه فرصت دارم؟از اونجایی که تربیت معلم شرایط سنی داره اینو میپرسم

لطفا جوابمو بدین