2777
2789
عنوان

بیاید بهتون بگم مهرابانم کجاست😍

2032 بازدید | 26 پست

مهرابان عزیز  دوستانت رو  ببخش که بخاطر ما  این چند سال  هر بار بخاطر اعصاب خوردیهایی که یه مشت کاربر خدا نشناس با قضاوتهای بیجا و دروغینشون برای تو  بوجود میاوردن  اینجا را تحمل کردی  تا دوستیهایمان برقرار باشه و توی دنیای به این سیاهی  لااقل  چند نفر که حر دل همو میفهمن و با گپ زدن ها و دردودلهایشان  با هم  ،  آرامش میگیرند در کنار هم  از وجود هم  استفاده کنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستانی که از تعلیق دوست خوبمون  ناراحت هستن بگم که یه کاربر از خدا بی خبر علیه مهرابان تاپیک زده و نی نی یار بجای اینکه  اون کاربر را که علیه مهرابان تامیک زده و توهین کرده را تعلیق کنه  مهرابان بیچاره رو تعلیق کرده

دوستان مهرآبانم رو یه کاربر درباره ش تاپیک زد بهش توهین کرد بعد مهرآبانم نی نی یار رو تگ کرد گفت چرا این کاربر که هم تاپیک زده درباره ی من هم توهین میکنه رو تعلیق نمی کنید؟ نی نی یار 5 هم تعلیقش نکرد مهرآبانم هم ناراحت شد گفت حالا که عدالت رو رعایت نمی کنید پس منو تعلیق کنید نی نی یار هم مهرآبانم رو تعلیق کرد. من تو اینستا پیجشو دارم هرکسی می خواد باهاش در ارتباط باشه این آدرس پیجشه: honarkadeh_firoozeh