2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم

467 بازدید | 18 پست

آقا امروز صبح تو خوا بو بیداری بودم ولی هوشیار بودم  بعد می‌شنیدم مامانم صبح رفت آزمون آیین نامه داد بعد اوند خونه  فکر کرد خواب بودم ولی نبودم به دوستش زنگ زد ک آره اون تستا هست برا بارداری  ۲ ناشده یعنی بارداره  بعد رفت  چند دقیقه بعد بلند شدم بعد تا ساعت ۳ که برگشت خونه  الکی گفت داشتم آزمون میدادم  بعد الان بابام ک میدونه انگار میخواد بچه رو بندازه نمیدونم چرا 

ولی نمیدونم چیکار کنم بگم چیزی بگم نگم؟ دارم دیوونه میشم  بعد از دوستش قرص گرفت برای انداختن بچه   حس میکنم این کار اشتباس ممکنه اون بچه آینده خوبی داشته باشه چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم مادرم قسم خوردم که فقط همین بچه رو داشته باشم خیلی خیلی خیلی سخته بحث مالیش به کنار توانایی لازم هست شما دخالت نکن و عذاب وجدان به مادرت نده که بچه رو نندازه اونی که قراره بزرگش کنه مادر و پدرت هستن 

یه داداش دارم ولی دلم میخواد آبجی داشته باشم تا داداش

به نظر من دخالت نکن  شاید خودشون بهتر میدونن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆