2821
2789
عنوان

نامزدیم به هم خورد

600 بازدید | 25 پست

سلام

سه روز پیش ساعت ۵عصر خوابیدم و توی خواب دیدم که وارد راهروی یه زیارتگاه شدم خادم جلوی در کتاب دعا دستشون بود من و یکی از دوستام گفتیم میدونیم وقت کمه لطفا یه کتابم به ما بدید و دادند، کتاب رو باز کردیم در حد ۳یاچهار خط بود و گویا اذن دخول حرم آقا ابوالفضل بود ما میخوندیم و با عجله از راهروها عبور میکردیم که همه سنگ سفید بود و خالی از جمعیت، یهو به درب ورودی صحن رسیدم دیدم دوستم نیست و کتاب دعا دست منه و تا آخر اون دعا رو خونده بودم که دیدم یک لنگه درب صحن رو بستن و من تا دیدم یه لنگه درب بازه رفتم داخل و بعدش درب بسته شد، داخل صحن هیچ ضریحی نبود و چند تا پله می‌خورد و به سمت پایین که دیدم دوستم و دوتا خانوم کنار دیوار وایسادن و من و چند نفر جایی که باید ضریح میبود ولی نبود اونجا وایساده بودیم که من رو کردم به دو خادمی که درب رو بستن گفتم من که پریودم نمیتونم نماز بخونم و بهم گفتن نماز نیست فقط اونجا وایسا، یهو بیدار شدم و به شدت گریه میکردم بی اختیار، دیدم نامزدم پیام داده همون لحظه که ساعت ۶بود دقیقا دو دقیقه قبل از بیدار شدنم و گفته بود حاضر باش بیام دنبالت، وقتی اومد دنبالم توی چند دقیقه بحثمون شد و نامزدم که دیوانه وار منو میخواست گفت باشه تموم کنیم ، نمیدونم چی به چی شد یهویی و فرداش وسایل رو برگردوندم😔

کسی میدونه تعبیر خوابم و اتفاقی که افتاد ارتباطی دارن ؟ خودم توی شک هستم نمیدونم چی شد

دلم، به بوی تو آغشته است💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط نظرات☹️🤣 خواب دیدی خوابم یجور توهمه البته من همه خوابام حقیقتن و تعبیر نیست یعنی خواب میبینم این اتفاق میفته همون میشه ولی  این مدلی و ن صدقه بده بلا دفع بشه

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
احساس میکنم جادوت کردن

الان که به هم زدم؟

دوست نامزدم بهم چشم داشت و میگفتن جن‌گیر و ازین چیزاست از شبی هم فهمید اومدن خواستگاری من هرشب کابوس دیدم

نامزد عجیبی داری که دوستش جن گیره😑😑

دوست داداششه، از این کارای باستانی میکنن میگه همچین قدرتی داره، البته نامزد سابق چون دیگه تموم شد 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز