2777
2789
عنوان

بعداز بچه سرد شدم

164 بازدید | 7 پست

سلام میخواستم ببینم این رفتارم طبیعیه کلا از بعداز بچه داری  نسبت به شوهرم خنثی شدم  مثل قبل دیگه نیستم باهاش ینی دیگه محبتاش و توجه هاش یا رفتار خوب و بدش برام مهم نیس  (از نظر جنسی منظورم نیست  ) نه حوصله بحث دارم باهاش نه برام دیگه توجه هاش مهمه  

ولی  شوهرم  خیلی توجه هاش و محبتاش بعداز بچه بیشتر شده 

یادم چه قد تو بارداری  التماسش میکردم و  دلم میخواست توجه کنه بهم  ولی الان ذره ای برام مهم نیس 

😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینطورن چون مسئولیتت بیشتر شده شب نخوابیا خستگی همه اینا تاثیر داره سعی کن بیشتر بیرون بری حال و هوات عوض بشه با برنامه به زندگیت و شوهرت و بچه  برس،چه خوب که شوهرت هواتو داره،خیلی خودتو وقف بچه نکن

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧
همه همینطورن چون مسئولیتت بیشتر شده شب نخوابیا خستگی همه اینا تاثیر داره سعی کن بیشتر بیرون بری حال ...

نه وقتی یاد زجه هایی و گریه هایی که میکردم ذره ای بهم توجه کنه کنارم باشه بیشتر ازش دورمیش

😁😂
نه وقتی یاد زجه هایی و گریه هایی که میکردم ذره ای بهم توجه کنه کنارم باشه بیشتر ازش دورمیش

میدونی حساس شدی همه ادما همینن وقتی مادرمیشن خیلی حساس میشن کینه ای نباش گذشته رو فراموش کن مهم الانه که دورت میچرخه و هواتو داره،اگه قرار باشه بهش توجه نکنی اونم سرد میشه فاصله ها زیاد میشه

بالاخره بعد از دوتا سقط منم مامان شدم😊 انشاا...هرکی چشم انتظاره بزودی زود مادر یه فرشته کوچولو میشه الهی آمین👧