2777
2789

من ۸ساله ازدواج کردم دوتابچه هم دارم ۴و۲ساله پسرودخترحالاچن وقتیه باشوهرم مشکل داریم خیلی بداخلاقه زبونش تلخه خیانت کرده بهم یه درصدهم اعتمادندارم بهش ازنظرمحبت کاملاسرشدم تواین بحثی که داشتیم میگه من حق طلاق بدم بهت تومهریه ببخش بچه هارم نگهداربخداجونم برابچه هام درمیره میمیرم براشون ولی خوب هم بیکارم هم پولی ندارم نمیتونم دوتاشونوقبول کنم اینم یه رو میگه جداشیم یه روز میگه مهریه ببخش یه روزمیگه یه برگه سفیدامضاکن برگرد حالامن واقعاموندم چیکارکنم برای ۸این ماه وقت مشاوره دادن بهمون هرتوهینی هم بخواین بددهنی هرچی موردعنایت قرارم داده درموردخودش یه درصدهم شک ندارم به طلاق فقط بخاطربچه هام موندم که چیکارکنم؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بشین زندگیتو بکن...زندگی بعد طلاق زندگی خوبی نیست..بچه هات رو آواره نکن...اگه میخای بعد طلاق مجرد زندگی کنی یه چیزی..ولی اگع بخای دوباره ازدواج کنی از کجا معلوم شوهر دومت همینکارو نکنه...باهاش زندگی کن ولی سوارش شو ..این موضوع خیانت رو بکن پیرهن عثمان ..چیزی به نام خودت بکن کنترلت رو روش بیشتر کن...برای خودت حق و حقوقی قایل شو ازینکه گذشتی ازین موضوع و داری باهاش ادامه میدی...بنظرم طلاق اشتباست

بشین زندگیتو بکن...زندگی بعد طلاق زندگی خوبی نیست..بچه هات رو آواره نکن...اگه میخای بعد طلاق مجرد زن ...

یه ماشین به اسم من بوددفعه ی قبل خامم کردرفتم خونه اونم فروخت الانم که میگه مهریه ببخش اظهارپشیمونی نداره که اخه

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماشین به اسم من بوددفعه ی قبل خامم کردرفتم خونه اونم فروخت الانم که میگه مهریه ببخش اظهارپشیمونی ...

منم شوهرم نداشت....مردای مغرور براشون سخته بگن برای غلطی ک کردن پشیمونن...اصلا هیچ مردی بعد خیانت پشیمون نیستن واقعاااا..اونایی که میگن پشیمونیم هم به مصلحت میگن...مردای خیانتکار وقتی به خیانتشون فکر میکنن بهش افتخار میکنن..پس منتظر ابراز پشیمونی نباش

سرت رو بگیر بالا ..از موضع بالا باهاش حرف بزن رو سرش منت بزار ازینکه بخاطر بچه ها نرفتی و موندی ..خرج بتراش براش..برای خودتو بچه ها هزینه کن..برای خودت ارزش قایل شو ..ورزش کن به خودت برس ..نه برای اون برای خودتو روحیه ت.....سوار زندگی شو ..امر و نهی کن ...اینا رو خودم کردم و الان از خودم راضیم به تو میگم شاید بدردت خورد