2777
2789

توروخدا کسی بوده بگه ..من همیشه عفونت داشتم و این آزمایشو هم انجام دادم همش ذهنم استرس دارم واسه این موضوع

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمینو سنتز مگه برای بچه نیست؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
چی هست منم تا یادم میاد همیشه عفونت دارم با هیچیم خوب نشدم

عسل امتحان کردی؟

یا زرده تخم مرغ؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عسل اره،،،زرده تخم مرغ نشنیدم 

عسل اصل بود؟

زرده تخم مرغ رحم قوی میکنه در برابر عفونت...

بریزی داخل

عسل اصل بود؟ زرده تخم مرغ رحم قوی میکنه در برابر عفونت... بریزی داخل

بله اصله خوب شدم اما موقتی دوباره برگشت 

چطوری استفاده کنم زرده رو ؟

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
بله اصله خوب شدم اما موقتی دوباره برگشت  چطوری استفاده کنم زرده رو ؟

من ۳سال پیش عفونت داشتم هم رحم هم مثانه یه خانمی بهم گفت تا ۴۰ روز رحمت زرده تخم مرغ بریز کاملا پاکسازی میشه تا آخر عمرت هم عفونت شدید نمبگیری...اولش خندیدم به حرفش ولی چون مطمعن حرف زد ۱۰روز امتحان کردم.... تیکه تیکه سغیدی ازم می‌افتاد بعد چند روز...خلاصه الان ۳ساله خیلی اوکی حتی کمر درد هم دیگه ندارم.ولی اون گفت ۴۰روز دیگه نمیدونم

من ۳سال پیش عفونت داشتم هم رحم هم مثانه یه خانمی بهم گفت تا ۴۰ روز رحمت زرده تخم مرغ بریز کاملا پاکس ...

تو این گرونی ۴۰تاااا،،،منم خیلی کمر درد میگیرم الکی الکی همش دردای پریودی دارم

تو این گرونی ۴۰تاااا،،،منم خیلی کمر درد میگیرم الکی الکی همش دردای پریودی دارم

بخاطر عفونت کمر درد. دیگه خودت میدونی امتحان نکنی بهتره

فردا چیزی نشه منو نفرین کنی.

اون پیر زن گفت دهات ما همه زنا اینجوری خودشون درمان میکنن بدنشون همیشه سالم.

بخاطر عفونت کمر درد. دیگه خودت میدونی امتحان نکنی بهتره فردا چیزی نشه منو نفرین کنی. اون پیر زن گف ...

باشه گلم ممنون همت ۴۰,تا که نه همون ده تا رو امتحان میکنم 🌹

باشه گلم ممنون همت ۴۰,تا که نه همون ده تا رو امتحان میکنم 🌹

اگه امتحان کردی ۱۰روز هر شب ۱ساعت قبل خواب بریز پاهات بچسبون به دیوار رو به بالا یا بالشت بذار زیر کمرت نریزه بیرون.بعد ۱ساعت پاشو برو حموم