2777
2789

من با دوس پسرم کات کرده بودمم اصلا دیگه امکانش نبود باهم باشیمم اصلا

یه پسر فوق العاده ای هم بوددد ولی باهم اوکی شدیم باز با همین قانون جذببب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد یه سری آدم ازین موضوع سواستفاده میکنن و چیزای غیرمنطقی و مسخره میگن که من فکر میکنم از بیس دروغ ...

چه دلیلی داره بیام دروغ بگم😂😂چی بهم‌میرسه دوست عزیز؟

بگو چجوری؟ 

به قدری بزرگ رویاپردازی میکنم که به همش میرسم من میتوانم.برای خواسته هام تلاش میکنم شماهم با دعای قشنگتون یاریم کنید. در آخر، تو باید قهرمان خودت باشی، چرا که هر کس دیگری مشغول نجات دادن خودش است.
ببخشید در چه مدت؟   من خودم جذب داشتم اما مدتش خیلی طولانی بود  و این که چیکارا کردی که ...

راستش اول که کات شد خیلی رفتم سمتشو اینا

ولی اصلا منطقی نبود که باهم باشیم..از یه جایی به بعد بیخیال شدم سپردم به قانون جذب چون کلا قبلا با این قانون به چندتا از خواسته های کوچیکمم رسیده بودم

شبا اهنگ بیکلام میزاشتم فکر میکردم بهش.. خواسته هامو مینوشتم و خیلییی امید داشتم اصلا امیدمو از دست نمیدادم..تا انرژی منفی میومد سمتم سریع عوض میکردم فازمو

راستش اول که کات شد خیلی رفتم سمتشو اینا ولی اصلا منطقی نبود که باهم باشیم..از یه جایی به بعد بیخیا ...

اهان خب بعدش؟

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
اهان خب بعدش؟

همین دیگه..بنویسید خواسته هاتونو واقعااا معجزه میکنه

سابلیمینیال درست کرده بودم واسه خودم روزی چند بار گوش میدادم

خلاصه که دیروز خیلی یهویی اوکی شد همچییی

یعنی واقعا معجزه بود

خودش برگشت؟ یا شما پیگیر شدین؟

اولاش خب خیلی پیگیر بودم ولی نمیشد نه این که اون نخادا اصلا نمیشد

خیلی رفتم سمتش ولی نشد

دیگه بیخیال شدم..خیلی ناراحت بودم ولی بیخیال شدم تا اینکه خودش اومد همچی به طور معجزه اسا درست شد