2821
2789
عنوان

نذر عجیب!!!

298 بازدید | 16 پست

اخیرا فهمیدم پدرم قبلاً نذر کرده بوده که اگه پسر دار شد اسمش رو بزاره یاسین💞

جالب اینجاست پدرم از پسر بدش میاد میگه دختر داشتن خوبه پسر چیه دیگه

خب پدر من این چه نذریه!!!!😂😂

خدایا میشه بغلم کنی؟؟🥺💕.                                           علاقمند به علوم ماوراء😊

کجاش عجیبه😐😐خب نذر کرده.

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کجاش عجیبه😐😐خب نذر کرده.

خب وقتی از پسر داشتن بدش میاد چرا این نذر رو کرده😐😂

خدایا میشه بغلم کنی؟؟🥺💕.                                           علاقمند به علوم ماوراء😊

بدش نمیاد اینجوری میگه شما که دخترین ناراحت نشین

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
جررررررر میخواد مامانت بعدا دیگه دنبال اسم نگرده😂

عه راست میگی ها دقت نکرده بودم😂

بدش اومدن دلیل نیست ک نخاد.شابد الان نظرشه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
منم نذر کردن نی‌نی تو دلم پسر سالم‌صالح باشه ان‌شاالله اسمش بزارم محمد‌مبین یا محمدیاسین  ان‌شا ...

انشالله یه پسر سالم و خوشگل نصیبتون میشه💕

بدش نمیاد اینجوری میگه شما که دخترین ناراحت نشین

نه بابا واقعا بدش میاد چند بار به گوشم رسوندن مادر بزرگ پدر بزرگم گفتن تو پسر نمی خوای گفته پسر خوشم نمیاد منم اونجا نبودم که بگی برای اینه ناراحت نشم 

تو ظاهر میگه بدش میاد که شما و مادرتون دلتون نشکنه اما ته دلش دوست داره پسردار بشه

من به جز خودم یه خواهر کوچیکم دارم سر خواهر کوچیکم دعا میکرد دختر باشه😂

بدش اومدن دلیل نیست ک نخاد.شابد الان نظرشه

آره راست میگی شایدم قبلا دوست داشته