2777
2789
ببخشید  میشه بگید افسر چه سوال های ازتون پرسید

از من چون قبلی دوبل رو خورد به جدول گفت درستش کن منم دوبلم خوب شد، بعد گفت خروج از پارک و دور دو فرمون و پارک مجدد جلوی پل 

بار سومم بود چه حس شیرینی بود وقتی گفت شناسنامه و کارت ملیتو بده 😍

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید  میشه بگید افسر چه سوال های ازتون پرسید

سوال نپرسید فقط میگفت دنده هارو عوض کنم دور بزنم وپارک بگیرم

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
برای من دوما طول کشیدقبل عید گرفتم، امروزم شوهرم مجبورم کرد تنهایی برم خیابونا دور بزنم ، اولاش تا ا ...

عالیه که😍

من بابام نمیذاره نزدیک ماشین بشم

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
نترسید بزنی جایی منم گواهینامه گرفتم داره خاک میخوره 

اولش چرا تا از پارکینگ دراوردم، ولی شوهرم گفت همینکه ماشین راه بیفته یه چندمتر بری دیگه ترست میریزه و همینجورم شداینم بگم که من ساعت نه صبح زدم بیرون تا ده و نیم چرخیدم تو خیابونای نه چندان شلوغ و البته دوتا میدونم مرتب چرخیدم 

کافیه شروع کنی اگر بترسی هرگز نمیتونی راننده شی، من یه کم تو دنده عوض کردن کندم وگرنه خب تا خواستی بزنی جایی سریع ترمز میکنی دیگه حالا من همش میترسیدم کسی از پشت بهم بزنه چون تا دو بیشتر نمیتونم برم ، ولی به پیشنهاد شوهرم جاهایی که کمی شلوغ بود جفت راهنما میزدم پشت سریام میفهمدن ناشی ام هوامو داشتن دیگه خخخخ الانم دل تو دلم نیس واسه فردا چون میخوام برم جاهای بیشتر و جدیدتری بچرخم

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
عالیه که😍 من بابام نمیذاره نزدیک ماشین بشم

نه من اسفند گواهینامم اومد تعطیللات عیدو بهونه کردم بعدش مدرسه پسرمودیروزپسرم مدرسش تموم شد شوهرم صبح منو با سوییچ و مدارک از خونه انداخت بیرون گفت تا نری دور بزنی حق نداری برگردی واقعا بهم میدون میده گفت فقط حواست باشه به آدم نزنی دیگه هرجا زدی مهم نیست، با دنده دو هم خودت هیچیت نمیشه تو شهر خخخ پس نترس و برو

من بیست و هشتم ثبت نام کردم ولی کلاس های آیین نامه رو گفتم خودم بخونم ولی الان از آیین نامه هیچی نمی‌فهمم مستقیم بعد از ثبت نام هم کلاس های عملیم شروع شد واقعا از خیابون و 

...اینا چیزی متوجه نمیشم نمیدونم چیکار کنم 🥲😔 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خیلی حس خوبی داره حتی شیرین تر از قبولی کنکور برام 

خیلی خیلی من تا مدتها روز آزمونمو مرور میکردم و کیف میکردم خخخ ولی حالا بذار تنهایی برونی از قبولی هم دلچسب تره

خیلی خیلی من تا مدتها روز آزمونمو مرور میکردم و کیف میکردم خخخ ولی حالا بذار تنهایی برونی از قبولی ه ...

عزیزم شما کلاس های عملیت چند ساعت بود ؟

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
من بیست و هشتم ثبت نام کردم ولی کلاس های آیین نامه رو گفتم خودم بخونم ولی الان از آیین نامه هیچی نمی ...

عزیزم هیچکس با دوازده جلسه آموزشگاه راننده نمیشه من شهریور پارسال که ثبت نام کردم جلسه اول بیش از بیست بار خاموش کردم ماشینو مربیم رو دیونه کردم، ولی امروز حتی یکبارم نه تنها خاموش نکردم بله خیلی هم تمیز رانندگی کردم نه سدمعبر شد نه اشتباهی مرتکب شدم 

بالاخره هیچکس که از شکم مادراش راننده دنیا نیومده

عزیزم شما کلاس های عملیت چند ساعت بود ؟

من ساعت نه تا ده و چهل و پنج 

مربیم واقعا منضبط بود و از کلاسام نزد ، ولی خب من با شوهرم بهتر بودم 

عزیزم هیچکس با دوازده جلسه آموزشگاه راننده نمیشه من شهریور پارسال که ثبت نام کردم جلسه اول بیش از بی ...

نه عزیزم منظورم کلاس آیین نامه هست که ثبت نام نکردم توش مشکل دارم گفتم توی خونه خودم بخونم که بعضی چیزاش رو متوجه نمیشم تازه سه جلسه از کلاس های عملی میگذره مال من

من ساعت نه تا ده و چهل و پنج  مربیم واقعا منضبط بود و از کلاسام نزد ، ولی خب من با شوهرم بهتر ...

مال من یک ساعت بیشتر آموزش نمیده باید برم به آموزشگاه بگم چون اصلش همون دو ساعت هست