2777
2789
عنوان

زخم صورت دخترم .هر روز ناامید تر میشم برای خوب شدنش😞😞😞😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2905 بازدید | 43 پست
نمیدونم خیلی غصه میخورم ـ مال دخترم جاش گوده یعنی خوب میشه؟؟؟؟

میگم مال من کل صورتم رفته بود اصلا جوش نزن.. زخمش ک بسته شد حتما آلوورا بزن براش.. چجوری اینجوری شد جایی خورد؟ 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم مال من کل صورتم رفته بود اصلا جوش نزن.. زخمش ک بسته شد حتما آلوورا بزن براش.. چجوری اینجوری شد ...

روش بسته شده ترمیم کننده میزنم ـ آلوورا داره . تو پارک خورد کنر سرسره

روش بسته شده ترمیم کننده میزنم ـ آلوورا داره . تو پارک خورد کنر سرسره

الهی بگردم نه چیزی نیس... خود آلوورا و بزن بهتره

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
مال دخترم تو نور معلومه 😭😭😭😢😢😢😢

خب پس کلا زیاد عمیق نیست ، نگران نباش پوست هر هفت سال یکبار کاملا بازسازی میشه ،تا بزرگ بشه خوب میشه ، قوی باش ، به دخترت استرس نده عزیزم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

عزیزم خیلی کوچیکه مطمئن باش جاش نمی مونه،تا زمانیکه خوب نشده نباید روی زخم کرم ترمیم بزنی اما بهترین و معروف ترین ترمیم کننده سیکالفیت اون هست 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خیلی کوچیکه مطمئن باش جاش نمی مونه،تا زمانیکه خوب نشده نباید روی زخم کرم ترمیم بزنی اما بهترین ...

الان روی زخمش بسته شده میزنم . قرمزه روش . دراماسیف خریدم ـ تموم کرطم سیکالیفت میخرم