2777
2789
عنوان

بی مادری

125 بازدید | 6 پست

کسایی که مادر ندارن وقتایی که دلشون میگیره یا مثلا بهشونن نا حقی میشه و زور میگن چیکار میکنن؟بعد دو سال هنوز عادت نکردم دلم میخواد وقتی گریه میکنم بیاد بغلم کنه بگه مگه من مردم گریه میکنی هرچی بخوای برات میخرم گریه نکن فقط امروز با همسرم بحثمون شد حتی کسیو ندارم براش تعریف کنم یکم خالی شم وقتی کسی از دوستا یا اشناهاتون با مادرش حرف میزنه دلتون نمییگیره؟

از نه سالگی عادت کردم کلمه مادرم واسه ام نا اشنا هست نبود مادرم به من و بقیه خواهرام و برادران ضربه ...

خیلی سخته آدم انگار پشتش خالیه الان حاضرم همین لحظه بمیرم فقط ۵ دیقه بغلش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من مجردی کنار متاهلی خیلی ضربع خورذم بخاطر نبودش سرکوفت شوهرام که بیشتر 😞😞

تازگیا اسم مادر کنارم میاد دلم میترکه همسایممون اونروز مادرش براش شیر و خوراکی فرستاده بود تا دیدم دلم ترکید دو روزه مریضم جاریم هر موقع با مادرش پیش من حرف میزنه دلم صد تیکه میشه میگم اخه خدا قهرت نگیره اینهمه سختیم خوب نیست اخه منکه سنی ندارم 

تازگیا اسم مادر کنارم میاد دلم میترکه همسایممون اونروز مادرش براش شیر و خوراکی فرستاده بود تا دیدم د ...

بمیرم چندسالته عزیزم منم غصه ام میگیره وقتی زایمان کرده بودم تنها بودم ولی چهل روز از زایمان من گذاشته بود عروس خاله ی شوهرم مادرش بهش میرسید دلم تکه تکخ شداومدم خونه گریه کردم

بمیرم چندسالته عزیزم منم غصه ام میگیره وقتی زایمان کرده بودم تنها بودم ولی چهل روز از زایمان من گذاش ...

۲۳  این چند ماهه خیلی بیشتر از بقیه وقتا سختمه هی احساس میکنم یه چیزی کمه هیچکسم نیست باهاش درد دل کنم بتونم حرفامو بهش بزنم از بچه دار شدن بی نهایت میترسم از ادامه زندگی مشترک نا امید شدم  خیلی بده فقط   و فقط کسایی که مهدرشون هست پیششونه قدرشو بدونین از ثانیه به ثانیه بودنش استفاده کنین بخدا مادر تنها موجود روی زمینه که با هیچی هیچی جاش پر نمیشه 😔😔😔😔