2777
2789

نترس قارچ پوستی بین پاها رشد میکنه ی پزشک عمومی یا متخصص پوست برو خوب میشی الانم اگه باعث خشکی شده می تونی نرم کننده معتبر استفاده کنی 

ایمه هَررر آرزو کِیمِن بَقیه و پِی رَسین...💔 وِی شهر باید بِچِم یَ شهَری غَمه...🖤خدایا راس بوش ! بقیع اَگرَدِت نِسبَتی دیرن؟!🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس قارچ پوستی بین پاها رشد میکنه ی پزشک عمومی یا متخصص پوست برو خوب میشی الانم اگه باعث خشکی شده م ...

لکه های قهوه ای قرمز بدنم هس دکتر هم رفتم هزاران پماد داده موندم چرا اخه میره یعتی 

انقدر ناراحت غمگین شدم میگم خدایا این چی بود میترسم کل بدنم بگیره

عزیزم خواهر منم گرفت چند سال باهاش درگیر بود

ولی فقط روی پاهاش بود یعنی ساق پا و رونش

هی میرفتن دوباره برمیگشتن

خودش میگه بعد از لیزر از بین رفتن

تو همین نی نی سایت بزنی انواع درمانشو داره ولی لباساتو اتو کن یا جلوی افتاب داغ چن ساعت بنداز و شامپوی ضد قارچ از داروخانه بگیر و یه پماد ضد قارچی هم هست فک کنم کلو تریماکسازول یا همچین چیزیه  روزی دوبار بمال به جاهایی که قارچ داره حولتو بنداز جلو افتاب و لیفو کیسه رو هم ضد عفونی بکن 

لکه های قهوه ای قرمز بدنم هس دکتر هم رفتم هزاران پماد داده موندم چرا اخه میره یعتی 

مطمئنی دکترت خوب بوده؟! 

خب پوست دیگ یکم دیر طول میکشه تا سلول ها بیان جاشو بگیرن ولی خوب میشی هرچقدر دیر طول بکشه ببین باید ی تفاوت هایی باشه نسبت ب قبل از مصرف پماد اگه نیس پس پیشنهاد میکنم پزشکتو عوض کنی 

ایمه هَررر آرزو کِیمِن بَقیه و پِی رَسین...💔 وِی شهر باید بِچِم یَ شهَری غَمه...🖤خدایا راس بوش ! بقیع اَگرَدِت نِسبَتی دیرن؟!🥲
تو همین نی نی سایت بزنی انواع درمانشو داره ولی لباساتو اتو کن یا جلوی افتاب داغ چن ساعت بنداز و شامپ ...

همه این کارو میکنم ب خدا شامپو کرم هم گرفتم بیشتر میترسم به قرآن 

مطمئنی دکترت خوب بوده؟!  خب پوست دیگ یکم دیر طول میکشه تا سلول ها بیان جاشو بگیرن ولی خوب میشی ...

تازه رفتم ی هفته هس هنوز گفت باید ی ماه بزنی حموم کیسه همه عوض نور آفتاب میگن به خاطره سیستم ایمنی هس من به شدت استرسی هستم

یعنی با وجود اتو کردن لباسا واین کارا  بازم قارچا نرفتن اگه اینجوریه بازم برو دکتر شاید یه مشکل ...

باز ی جای دیگ میزنه هعی زیاد میشن منم گریه ترس همش خدایا این چی بود

تازه رفتم ی هفته هس هنوز گفت باید ی ماه بزنی حموم کیسه همه عوض نور آفتاب میگن به خاطره سیستم ایمنی ه ...

قارچ دیگه استرس نمیخاد دختر خوب ، خب ۱ هفته زوده واسه دیدن نتیجه تازه همون ۱ ماه هم متوسط ممکنه ۳ و ۴ ماه طول بکشه تا خوب بشی چون پوست کند کناره نگران نباش