2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکمشو بده ب ما ک نداریم🚶‍♀️

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

منم بابام رو از دست دادم ولی مثل شما پولدار نیستم 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

عزیزم همه ی جوری مشکل دارن هر کسی به یه شکلی

سرکار برو با دوستات وقت بگذرون ایشالا به وقتش یه آدم خیلی‌ خوب هم میاد تو زندگیت جای خالی همه رو برات پر میکنه

حالا خوبه پول داری من همونم ندارم🤦

هر كسيً تويً زندگيش ي مشكلي داره اگه ي زندگي ١٠٠ درصدي صاف باشه عجيبه 

خدا رحمتشون بكنه و روحشون شاد 

بازم جا داره خداروشكر گفت ك دستت تو جيب خودته و مستقلي 

بنظر من ميتوني دوست پيدا كني

دوست واقعي

ن هركسي 

چ توي محيط كار چ كلاسي اگه بري چ همين سايت 

بستگي ي خودت داره 

لطفا شوخی نکن کمحرف

چشم.همه مشکلات دارن یکی از بی کسی.یکی از مریضی .یکی از بی پولی.یکی و نشون بده که مشکل نداشته باشه.انگار همه برا زجر کشیدن افریده شدیم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

استارتر خدا رحمت کنه میشه بگی پدرو مادرت چطور زندگی کردن؟ زیاد سختی کشیدن ؟. پدرو مادرتونم پولدار بودن؟  مثلا مادرو پدرت به خودشون اهمیت میدادن غذای سالم و ارگانیک میخوردن ورزش میکردن ؟ نسبت به بچه هاش نگران بودن یا بیخیال؟ در طول عمرشون مریضی خاصی داشتن؟ اخه طبق چیزهایی که میبینم ادم پولدارا و ادمهایی که بیخیالن و تو اب و هوای خوب زندگی میکنن و حرف دلشونو تو دلشون نگه نمیدارن و راحت دل میشکونن  طول عمرشون زیاده