2777
2789

یکی بود میگفت یه جا کار میکنم که یه همکارم پسره و استرس میگیرم وقتی هست با این که کاری نکرده اما خب به خودم میگم اگ یهو هوس کنه بیاد کاریم کنه چی😐😐😂😂😂(کلمه هوسش اصلا هنوز که هنوزه جلو چشممه)انگار این دور از جون حیوونه یا کالایی چیزیه اون یهو هوس میکنه😂هرکار میخواد بکنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز پشم ریزونه ی دختره بود میگفت اونجامو بادی اسپلش زدم ب نظرتون پردم پاره نشده

خب میگفتی قطعا پاره شده دیگ 😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

این که چرا دروغ میگن 

همیشه تعجب میکنم اخه اینجا دروغ گفتن نداره که نه فالوور زیاد میشه نه میتونی تبلیغات کنی اصلا کسی که تورو نمیشناسه پس دروغت واسه چیه

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

نمیدونم میشه گفت سم یا نه

بعضی ها با دوست پسرشون یا خواستگارشون اختلافات شدید و اساسی دارن باز میخوان ازدواج کنن

وقتی آدم توی ازدواجه خوب باید برای حل مشکلاتش تلاش کنه و نمیشه سریع گفت طلاق

ولی وقتی یه خواستگاری داری که خسیسه یا بددله یا چشم چرونه دیگه اصلا نباید بهش فکر کنی. یه چیزایی شوخی نداره

طرفداری از خیانت خانوما

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
همین الان یه خانمه تاپیک زده نامزده و رابطه واینا حقیقتا برگام ریخت مثه ابر بهار 

برا چی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
سم ترین اینه ک میگن کی تعبیر خاب بلده  والا یوسف نبی ازجانب خداعلم داشت بعد اینا تو نی نی ...

سم تر از اون حس ششمه

فکر کن برای یه آدمی که ندیدی و هیچ اطلاعی ازش نداره چه طوری حس ششمت باید فعال بشه

این که تنها پشتیبان خانمها مهریه بود و مجلس عملا حدفش کرد که حتی از نظر شرعی هم قابل قبول نیست ولی یکنفره توی این سایت زنونه برای مهم نبود حقیقت پ... از این همه بی‌تفاوتی ریخت

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
برا چی

🤣میگه نامزدم نیم ساعت بعد ارضا شده بعد الان من باردارررم گلام اخه اینجوری گرده افشانی نمیکنن🤪🤣

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►
ابادان عزاداره   به نظرم باید احترام اونا رو نگه داریم  کمتر بخندیم

حرف شما متین

فقط میشه بگی ما کی خندیدیم 

همش عزادار هستیم غمو غصه

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....