2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20395 بازدید | 143 پست

موفقیت خواهرتون رو تبریک میگم😍❤

به نیت شما ۱۰۱ صلوات هدیه میکنم به امام رضا (علیه السّلام)

ان شاءالله خدا فرزندانی سالم و صالح بهتون عطا کنه❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفقیت خواهرتون رو تبریک میگم😍❤ به نیت شما ۱۰۱ صلوات هدیه میکنم به امام رضا (علیه السّلام) ان شاء ...

واقعا از ته قلبم خوشحالم کردین چقدر خدا منو لایق دونسته که دوست عزیزی مثل شما برام دعا میکنن 

من همسایه امام رضایم هر وقت برم حرم حتما براتون دعا میکنم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

واقعا از ته قلبم خوشحالم کردین چقدر خدا منو لایق دونسته که دوست عزیزی مثل شما برام دعا میکنن  ...

خدا رو شکر عزیزدلم❤

همین که خوشحال شدید برای من یک دنیا ارزش داره💞

وای همسایه ی امام رضا هستید😍چقدر دلم برای زیارتشون تنگ شده💔

ممنون عزیزم، خیلی خیلی لطف میکنید🥺💗

منم فردا می خوام نتیجه ی کنکور ارشدم رو ببینم، التماس دعا💔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدا رو شکر عزیزدلم❤ همین که خوشحال شدید برای من یک دنیا ارزش داره💞 وای همسایه ی امام رضا هستید😍چ ...

واقعا از این همه محبت اشکم دراومد 

براتون بهترین ها رو آرزو میکنم مطمئنم موفق میشین 

ان شاءا... به زودی تشریف بیارین مشهد قدم زائرای امام رضا رو چشم من قول میدم هر وقت برم حرم به یادتون باشم دوست خوب و مهربون نی نی سایتی من 😘😘😘

واقعا از این همه محبت اشکم دراومد  براتون بهترین ها رو آرزو میکنم مطمئنم موفق میشین  ان ...

خیلی لطف دارید عزیزم❤

برای من سعادت بزرگی بود که با همسایه و همشری مهربون امام رضا هم کلام شدم😍

ان شاءالله خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و از خوشحالی اشک شوق بریزید❤

مرحوم آیت الحق آیت الله حق شناس در عالم رؤیا امام حسین علیه السلام را دیده بود.

امام حسین علیه السلام به ایشان فرموده بودند : “حق شناس چرا به علی اصغر ما متوسل نمی شوی؟ مگه شما علی اصغر ندارید؟ آقای حق شناس هم در خواب عرض کرده بود که آقا صبر کنید روضه خوان صدا کنم. امام (ع) فرمودند نمیخواد به روضه خوان بگی، خودت روضه علی اصغر را بخوان.“

یکی از ویژگیهای آیت الله حق شناس که بسیاری از شاگردان و علاقه مندان او از آن آگاه بودند، مراتب ارادت وی به حضرت علی اصغر(ع) و استمداد از روضه ایشان است. ایشان برای برآورده حاجات توسل به این شیرخوار بزرگوار روضه ایشان را توصیه می فرمودند. لازم نیست که خیلی مفصل روضه خوانی شود. همین که با توجه به این باب الحوائج ششماهه بگویید:

السلام علیک یا علی الاصغر السلام علیک و رحمه الله و برکاته

یا

اَلسلام علیک یا علی بن الحسین الاصغر علیه ‏السلام ، بِاَبی اَنْتَ و اُمّی و نفسی …

یا

السلام علیک یا علی بن الحسین الاصغر السلام علیکما و رحمه الله و برکاته

آیت الله حق شناس برای یکی از حاجت های شرعیه خود چهل روز زیارت عاشورا را با صد سلام و لعن خوانند و روز چهلم به حضور حضرت امام زمان مشرف شدند. حضرت به ایشان می گوید: حق شناس! چرا اینقدر زیارت عاشورا خواندی؟ گفت: آقا جان برای حل فلان مشکل. حضرت به آیت الله حق شناس گفت: برای گرفتن حاجتت لازم نبود این همه زیارت عاشورا بخوانی، یک بار روضه عموی ما حضرت علی اصغر کافی بود.

?? طریقه دیگر توسل به حضرت علی اصغر ،نذر صلوات به عدد اسم ایشان یعنی 1401 می باشد …

?? آیت الله شاه آبادی بسیار توصیه به روضه حضرت علی اصغر (ع) داشتندو خودشان هم در شب های جمعه که در مسجد دعای کمیل می خواندند به حضرت علی اصغر (ع) متوسل می شدند 

https://tammasha.kowsarblog.ir/

مرحوم آیت الحق آیت الله حق شناس در عالم رؤیا امام حسین علیه السلام را دیده بود. امام حسین علیه ا ...

خیلی عالی بود التماس دعا خوش قلب جان 💖😘😘😘😘

خیلی عالی بود التماس دعا خوش قلب جان 💖😘😘😘😘

سلامت باشید عزیزم   محتاجیم به دعا   

میشه بگین مرکز خوب انتخاب کردین من نمیدونم کجا برم 

من دارم مرکز میلاد میرم الان هنوز نوبت آی یو آی نشده اما نتیجه گرفتم بهتون میگم 

میلاد چون دولتیه انتخاب کردی؟ یا بهتره 

اونجا رفتم تحقیق کردم خیلیا از مراکز دیگه نتیجه نگرفته بودن اومده بودن اینجا هزینشم خب خیلی کمتره