2777
2789

عزیز حمد خوندن ما کمکی نمیکنه نمیدونم شرایط کاریتون چجوریاس اما خودت هر روز  سوره واقعه بخون   و ذکر لا اله الا الله بگو و ذکر یا رزاق یا رازق  یا وهاب  به تعداد بالا بگو  اینا رزقو زیاد میکنن 

فرستادم عزیزم خدا کریمه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز حمد خوندن ما کمکی نمیکنه نمیدونم شرایط کاریتون چجوریاس اما خودت هر روز  سوره واقعه بخون &n ...

میگن با زبانی که گناه نکردی دعا کن گفتم شما در حقم دعا کنید خدا وضعیت زندگیه منو درست کنه

میگن با زبانی که گناه نکردی دعا کن گفتم شما در حقم دعا کنید خدا وضعیت زندگیه منو درست کنه

خدا انقدر بزرگه ک  هرلحطه توبه کنی  وجودت  از گناه پاک میشه  خدا  ان شالله وضعیتتونو درست کنه  

من خودم با این ذکرا جواب گرفتم  بعد لز نمازت ب حالت سجده برو و۱۴ بار یا وهاب بگو 

در کل ذکر رو هر چی تعداد بالا بگی بهتره  جوابمیده  من مطمئنم  از همین الان شروع کن  چون اون ذکر و قران خوندن ارتعاشات مثبتو میاره سمت. ملائوه رو میاره تو خونت 

سوره واقعه ک معجزه میکنه خودت تو همین نی نی سایت سرچش کن  ببین چیا نوشتن  راجبش