2777
2789

جلوی چشام اب می شه نمی تونم کاری بکنم براش...واقعاسخته نمی دونم چرا خدامنو همراه مامانم عذاب می ده دیگه چندماه دیگه چشم اشک باشه دلم خون خداراضی می شی؟؟؟!!!دیگه این همه دعاکردم حداقل یکیش قبول می شد!!فقط داره منوراضی می کنم بگم خدایابیاببر بسشه دیگه این همه درد طاقت فرسا...خودش روزی هزاربارمی گه خدایا دیگه تمومش کن بسه دیگه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفاشون بده حمد ميخونم براشون سه سال پيش اين روزها را براي باباي عزيزم گذروندم

خدابیامرزتش،من بابام ازدست دادم البته یکم دردش کمتربود

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
مشکلشون چیه

توده توریه اشه مریشم مشکل داره دردش شدیده چون نمونه نگرفتن بخاطرشرایط فنرقلبش دیگه داروی خاصی تجویز نکردن فقط می خوان زمان بگذره توخونه تموم کنه بدبخت جلوچشمون زجه بزنه از درد البته ...

ممنونم ، خدا پدرتون را بيامرزه و حاجت روا باشين وان شاالله به زودي تاپيك سلامتي مامانت را بزني 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ان‌شاالله روز به روز بهتر بشن🌸🌸

حمد شفا قرائت شد

میدونم روزهای سختی رو میگذرونید، من هم روزهایی رو داشتم که از شدت درماندگی حتی نمیدونستم باید چکار کنم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عزیزم ان شاالله بحق امام رضا حالشون خوب بشه😔منم دارم با مادرم اب میشم،باردارم هستم ولی همش غم دارم😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ممنون از محبت  همتون براتون حمدمی خونم حاجت رواشید..

خدااااااااا😭😭😭😭😭دیگه نمیکشم این چه دردددددی بود 

مامان عزیزترازجووونم مامانمممممم همه کسمممم متاستاز روده داره چن روزه فهمیدیم نمیتونم چیزی بخورم نمیتونم بخابم گناهم چی بود

خدااااااااا😭😭😭😭😭دیگه نمیکشم این چه دردددددی بود  مامان عزیزترازجووونم مامانمممممم همه کسم ...

عزیزم خداشفاش بده فکرکنم درمانش اسونتروبهترباشه...مامان من سرطان ریه داره زده به ایخوناش از درد زجه می زنه....چهارماهه یه چشمم اشکه یه چشمم خون دیگه توان پیگیری بیماری خودمم ندارمم...خدارحم کنه....مثل اینکه هر لحظه روی بمب نشستیم....😭😭😭😭😭